• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbijadanas.com

05.10.2019

18:49

(VIDEO) SKANDAL NA SKUPU TRAMPOVE RIVALKE: "Čak i da bombardujemo Rusiju, ima previše ljudi, MORAMO DA JEDEMO BEBE!"

Vesti

(VIDEO) SKANDAL NA SKUPU TRAMPOVE RIVALKE: "Čak i da bombardujemo Rusiju, ima previše ljudi, MORAMO DA JEDEMO BEBE!"

Podeli vest

- Ni da bombardujemo Rusiju imamo previše ljudi. Moramo da se rešimo beba - rekla je aktivistkinja iz publike

Klimatski histeričari i teorije zavere koje propagiraju stvorile su potpuno novi sloj aktivista koji se zalaže za ubijanje beba i jedenje ljudskog mesa kako bi se navodno smanjilo globalno zagrevanje iako se radi o prirodnom procesu kao što je slučaj i sa globalnim hlađenjem, a sve veći broj naučnika osporava da je ljudska aktivnost uopšte mogla da podigne temperaturu na planeti.

Nakon što je švedski profesor Magnus Soderlund predložio da se legalizuje jedenje ljudskog mesa kako bi se sprečile klimatske promene nova još ekstremnija ideja eko-ekstremista šokirala je svetsku javnost. Naime, teza da ljudi ne treba da imaju decu, jer je planeta navodno prenaseljena i čovečanstvo izdiše previše ugljen-dioksida dostigla je nove razmere.

Na skupu kongresmenke Aleksandrije Okasio Kortez, radikalne levičarke koja je nedavno sugerisala da treba zabraniti karfiol, jer je rasističko-kolonijalna biljka, jedna od njenih pristalica javila se za reč i iznela svoj predlog kako da se izborimo sa procesom globalnog otopljavanja.

- Nećemo biti ovde još dugo zbog klimatske krize. Ukidanje fosilnih goriva neće rešiti problem dovoljno brzo, ja mislim da vaš sledeći slogan kampanje mora da bude sledeći: Moramo da jedemo bebe. Nemamo dovoljno vremena. Imamo previše CO2, svi vi znate da ste zagađivači. Drago mi je da podržavate novi "Zeleni dil", ali znate da to nije dovoljno. Ni da bombardujemo Rusiju imamo previše ljudi. Moramo da se rešimo beba - rekla je aktivistkinja iz publike.

Predsednik SAD Donald Tramp koji, inače, veruje da su klimatske promene prirodan proces i da nema neposredne pretnje od ljudskog delovanja prokomentarisao je razgovor Kortezove i eko-aktivistkinje na svom Tviteru.

- AOC (Aleksandra Okasio Kortez) je mentalni slučaj - napsiao je predsednik SAD.

Drago mi je da podržavate novi „Zeleni dil“, ali znate da to nije dovoljno ni da bombardujemo Rusiju imamo previše ljudi. Moramo da se rešimo beba.

Pritom je retvitovao status svog sina Donalda Trampa Juniora, koji je ironično napisao "Deluje mi kao prosečan pristalica AOC".

Ranije su brojni demokratski zastupnici optužili američkog predsednika za rasizam nakon što je u nizu tvitova napisao kako bi demokratske zastupnice trebalo "vratiti u zemlje iz kojih su došle".

Iako nije spominjao imena, tvit se odnosio na četiri zastupnice koje po prvi put služe u Kongresu i koje su vrlo kritične prema njemu, a među njima je i Okasio-Kortez koja ima portorikanske korene.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija