• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: radiosarajevo.ba/informer.rs

08.10.2019

12:41

DRAMA BOSANSKE PORODICE U AUSTRIJI! Roditelji pretukli ćerku zbog novog dečka, majka se na sudu branila: REKLA SAM JOJ NA BOSANSKOM: 'UBIĆU TE!', ali kod nas u BiH to nije nikakva pretnja!

Vesti

DRAMA BOSANSKE PORODICE U AUSTRIJI! Roditelji pretukli ćerku zbog novog dečka, majka se na sudu branila: REKLA SAM JOJ NA BOSANSKOM: 'UBIĆU TE!', ali kod nas u BiH to nije nikakva pretnja!

Podeli vest

Na Regionalnom sudu u austrijskom Salcburgu održan je proces bračnom paru iz BiH, muškarcu (48) i njegovoj supruzi (46)

Oni su se teretili za okrutno postupanje prema ćerki (21), pretnje, prisilu i fizičko zlostavljanje. Kako se navodi, roditeljima se nije dopao novi momak njihove ćerke i odlučili su devojku (koja je već postala majka) da prisile da prekine vezu.

U junu su pokupili 21-godišnjakinju u njenom stanu i prisilno je doveli na "raspravu" u roditeljski dom. Tamo je majka ćerki pretila ubistvom ako ne prekine vezu s novim partnerom.

To nije sve, tukla je devojku drvenim štapom. Nije zaostajao ni otac koji je ćerku davio s obe ruke i nožem pretio da vezu mora da okonča. Bračni par, koga je zastupao advokat Markus Kobler, gotovo u potpunosti je odbacio sve navode optužbe.

U ZORU UPAO LJUDIMA U KUĆU, PA KRENUO REDOM DA PUCA! UBIO BIVŠU DEVOJKU, NJENU PORODICU I DEČKA! Nezapamćeno krvoproliće u Kicbilu šokiralo Austriju! (FOTO/VIDEO)

"Ona laže", rekao je otac, dok je majka samo priznala da je ćerku pretukla drvenim štapom. Odbacila je optužbe za pretnje.

"Rekla sam joj na bosanskom: 'Ubiću te'. Ali, u Bosni i Hercegovini se to često govori i ne predstavlja ozbiljnu pretnju", izjavila je žena.

Sudija Filip Groser ocenio je žrtvine izjave potpuno verodostojnim, pa je oca i majku osudio na po 10 meseci uslovnog zatvora. Presuda je pravosnažna.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija