• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ria novosti/informer

09.10.2019

11:07

KAKO SU TRI ĆERKE UBILE OCA KOJI IH JE SILOVAO I MUČIO! Sestre otkrile setalje zločina koji je potresao Rusiju: SPREMILE SMO BIBER SPREJ, ČEKIĆ NOŽ I ČEKALE... (VIDEO)

Vesti

KAKO SU TRI ĆERKE UBILE OCA KOJI IH JE SILOVAO I MUČIO! Sestre otkrile setalje zločina koji je potresao Rusiju: SPREMILE SMO BIBER SPREJ, ČEKIĆ NOŽ I ČEKALE... (VIDEO)

Podeli vest

Rusiju još potresa zločin iz jula prošle godine kada su tri sestre, Kristina, Marija i Angelina, ubile oca Mihaila Kačaturijana

Istražitelji su potvrdili da ih je otac godinama fizički i psihički zlostavljao. Optužene za ubistvo, sestre su postale jedna od najvažnijih tema rasprave u Rusiji, a više od 300.000 ljudi potpisalo je peticiju koja zahteva njihovo puštanje na slobodu.

Foto: printskrin Youtube

Uveče, 27. jula 2018, Mihail Hačaturjan (57) pozvao je tada maloletne ćerke, jednu po jednu u svoju sobu. Grdio ih je da nisu pravilno očistile stan i prskao im biber-sprej po licu. Ubrzo posle toga, kada je zaspao, devojke su ga napale nožem, čekićem i biber-sprejom, nanevši mu smrtonosne rane po glavi, vratu i grudima. Otkriveno je da ima više od 30 rana nožem.

Objavljeni su i snimci koji pokazuju kako se otac iživljavao nad ćerkama. Tokom istrage, sestre su demonstrirale policiji kako su ubile oca nasilnika.

Kako kaže Angelina, sve se dogodilo spontano, nijedna devojka nije sledila nikakav plan. Štaviše, Kristina (najstarija sestra) pokušala je do poslednjeg časa da odvrati ostale od ubistva.

Foto: printskrin Youtube

U vreme ubistva, otac je spavao u svojoj sobi, isprva su mu prišle samo Angelina i Marija. Prva se leve strane, bila je naoružana čekićem. Druga sa desne strane, držeći nož u rukama.

"Prvi udarac je bio nožem, probudio se, a onda sam ga udarila čekićem, ne sećam se, jednom ili dva puta", rekla je Angelina.

Marija je nanela još jedan udarac, nakon čega se Mihail probudio i pokušao da shvati šta se dešava. Tada su ga Marija i Angelina nekoliko puta udarale, a od udaraca je otac nasilnik preminuo na licu mesta.

Međutim, kada su pozvale policiju ipak su rekle da je otac popio preveliku dozu pilula i da mu nije dobro.

Presude protiv tri sestre još nema. Devojke su na sudu izjavile da im se otac rugao, zabranio im da izlaze iz kuće i čak ih silovao. Jedna od sestara izjavila je da ju je otac nagovarao na oralni seks i naterao je da se skine u potpunosti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija