• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rs.sputniknews.com/informer.rs

11.10.2019

10:36

IRANSKI TANKER REKETIRAN KOD SAUDIJSKE OBALE! Plovilo teško oštećeno, nafta iscurila u Crveno more! SUMNJA SE NA TERORISTIČKI NAPAD?!(VIDEO)

Vesti

IRANSKI TANKER REKETIRAN KOD SAUDIJSKE OBALE! Plovilo teško oštećeno, nafta iscurila u Crveno more! SUMNJA SE NA TERORISTIČKI NAPAD?!(VIDEO)

Podeli vest

Iranska državna agencija IRNA saopštila je da su dve rakete pogodile iranski naftni tanker jutros u Crvenom moru kod obale Saudijske Arabije

Za sada nema reakcije Saudijske Arabije, a američka mornarica je saopštila da je svesna incidenta i više ništa nije komentarisala.

Ranije je agencija ISNA prenela da stručnjaci veruju da je reč o terorističkom napadu. Kako je navela agencija, eksplozija je izazvala požar na tankeru Nacionalne iranske naftne kompanije koji se nalazio šezdesetak kilometara od saudijskog lučkog grada Džede.

Eksplozija je izazvala teška oštećenja i nafta je iscurila u Crveno more, rekli su neimenovani izvori za agenciju ISNA. Posada tankera nije povređena i nalazi se na bezbednom mestu.

ZAŠTO AMERIKA NE MOŽE DA POBEDI U RATU SA IRANOM! Teheran u tom sukobu NE BI BIO SAM, usledio bi jak KONTRAUDAR, a potom HAOS U CELOM SVETU! (VIDEO)

"Eksperti veruju da je to bio teroristički napad", navode izvori.

Svi izveštaji navode da se eksplozija dogodila kod obale Džede u Crvenom moru.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija