• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: life.ru/informer.rs

17.10.2019

13:35

(FOTO) IZDRŽAVALA MUŽA, ON OD NJENIH PARA LJUBAVNICI KUPOVAO LUKSUZNE POKLONE! Šokantni detalji razvoda poznate pevačice! Godinu dana joj izvlačio novac, dokrajčile je FOTOGRAFIJE NA INSTAGRAMU!

Vesti

(FOTO) IZDRŽAVALA MUŽA, ON OD NJENIH PARA LJUBAVNICI KUPOVAO LUKSUZNE POKLONE! Šokantni detalji razvoda poznate pevačice! Godinu dana joj izvlačio novac, dokrajčile je FOTOGRAFIJE NA INSTAGRAMU!

Podeli vest

Razvod poznate ruske pevačice Lolite Miljavskaje (55) ovih dana puni novinske stupce zbog skandala koji je zapravo i bio povod za rastanak od njenog petog supruga Dmitrija Ivanova

Sada se u javnost iznosi sav "prljav veš" nekada idealnog para, a u tome prednjače izvori bliski pevačici koji tvrde da je Dmitrij Lolitu finansijski "iscedio" i na kraju ostavio zbog druge žene. 

Lolitina prijateljica ispričala je kako je suprug poznate pevačice proveo godinu dana na njenog grbači, isisavajući joj novac za svoju - ljubavnicu! On radi kao trener skvoša što u Rusiji i ne donosi neku zaradu, pa ga je Lolita izdržavala. Međutim, on je Lolitin novac koristio ne samo da sebi kupuje skupu, firmiranu garderobu, već je i ljubavnici kupovao skupocene poklone - od Lolitinih para!

 

Dmitrij se već preselio kod nove ljubavi, 40-godišnje poslovne žene iz Belorusije koja živi u Moskvi. Ona, kako se navodi, vodi kliniku specijalizovanu za invazivne kozmetičke tretmane. Ima i 14-godišnju ćerku.

UPOZORENJE NEUTEŠNE MAJKE: Ćerka mi je umrla zbog stvari koje koriste mnoge devojke i žene!

Lolita je izjavila da je rastanak nije mnogo potresao.

"Nije mi žao što se to dogodilo. Prekrižila sam ga. Ne brinem da ću biti bez muškarca", napisala je na svojoj Instagram stranici.

Pevačica je takođe indirektno potvrdila glasine da je praktično izdržavala sada već bivšeg muža. Komentarišući fotografiju Dmitrija sa novom ljubavi, koju je objavio na Instagramu, primetila je da je on u skupoj garderobi koju mu je ona lično kupila, što je i dotuklo.

(FOTO/VIDEO) KSENIJA DALA OGLAS DA PRODAJE AUTO, UBIJENA KADA JE OTIŠLA DA SE NAĐE S 'KUPCIMA'! Mlada majka htela da otplati hipoteku za stan, pa postala žrtva BRUTALNE BANDE!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Тренер по сквошу (@ivanovsport) on Apr 19, 2016 at 9:47am PDT

 

Prijatelj popularne pevačice kaže da umetnica nije znala da joj je muž švrljao skoro godinu dana. Loliti je mazao oči govoreći joj da ide na turnire.

Lolita je od 1985. godine imala 5 brakova, a sa Dmitrijem se venčala 2011. godine. Iz trećeg braka ima ćerku Evu. Lolita je poreklom Ukrajinka, ali u domovini nije dobrodošla jer je pevala na koncertu u čast pripajanja Krima Rusiji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija