• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

17.10.2019

15:17

SILOVALI DEVOJKU I JOŠ ČESTITALI JEDAN DRUGOM NA ZLOČINU! Šokantan snimak italijanskih silovatelja kako se grle posle STRAŠNOG ČINA, KOJI SU OSUĐENI u Londonu! Devojka zadobila povrede kakve DOKTOR NIKAD NIJE VIDEO!

Vesti

SILOVALI DEVOJKU I JOŠ ČESTITALI JEDAN DRUGOM NA ZLOČINU! Šokantan snimak italijanskih silovatelja kako se grle posle STRAŠNOG ČINA, KOJI SU OSUĐENI u Londonu! Devojka zadobila povrede kakve DOKTOR NIKAD NIJE VIDEO!

Podeli vest

Snimak nadzornih kamera u jednom londonskom noćnom klubu prikazuje šokantan trenutak kada se dvojica bogatih italijanskih studenata grle i čestitaju nakon što su silovali ženu

Samo šest minuta nakon što je jedna 25-godišnjakinja upoznala Ferdinanda Orlanda (25) i Lorenca Kostanca (26) u Toj Rum Klubu u Sohou, njih dvojica su je silovali u sobi pored WC-a, prenosi Dejli mejl.

Orlando studira postdiplomske studije međunarodnog prava, a Kostanco je na postdiplomskim studijama ekonomije i menadžmenta. Obojica su danas osuđeni nakon što je na sudu dokazano da je žrtva bila previše pijana da bi pristala na seks s njima.

Silovana žena je pritom zadobila teške povrede. Morala je morala da primi čak 230 ml krvi zbog hematoma koje je zadobila, a lekar je rekao da nikad nije video tako teške povrede od silovanja.

Mladići su imali vrlo skupe advokate na suđenju, a pretpostavlja se da su ih platile njihove bogate porodice iz Italije. Pre suđenja je njihova odbrana isticala da dokazi u ovom slučaju nisu valjani i tražili su da se postupak obustavi.

- Videli ste njeno ponašanje u klubu, uživala je. Očito je bila pijana i ne seća se šta se dogodilo - rekao je jedan od advokata.

Tužiteljka je rekla da se na nadzornim kamerama videlo kako su se njih dvojica "dodavali" nesretnom devojkom, a svaki ju je  ljubio. Orlando ju je zatim odveo u sobu za održavanje, držeći je za struk, a Kostanco je stajao iza nje, takođe držeći je.

- Bila sam u sredini, između njih dvojice, nisam mogla da se izvučem. Držali su me dok sam hodala - ispričala je silovana devojka na sudu.

Na snimcima se čak vidi i kako joj Orlando, nakon svega, popravlja haljinu kako bi je pokrio. Zatim su je odveli do ženskog WC-a, otvorili vrata, ubacili je unutra i otrčali napolje.

- Trčali su prema izlazu iz kluba. Tamo ih je kamera snimila kako se grle i međusobno "bacaju kosku" jedno drugom, smeju se i gledaju slike na telefonu. Videlo se i kako gestikuliraju aludirajući na seks, pritom se smeju i čestitaju jedan drugome. To što devojka nije bila u stanju da pristane na seks nije im bilo važno i svejedno su to učinili - čula je porota na suđenju.

Devojka je poroti rekla da se ne seća toga jer je oko 23 sata počela puno da pije u klubu, gde je slavila rođendan prijateljice.

- Sećam se da sam bila jako pijana i puno sam padala, a zatim sam bila u toaletu i previjala se od bolova, nisam htela da izađem. Iduće čega se sećam je da sedim na ulici na pločniku - rekla je žrtva.

SKANDALOZNA ODLUKA! Hrvatski sudija PUSTIO SEDAM SILOVATELJA koji su GODINU DANA SEKSUALNO ZLOSTAVLJALI I UCENJIVALI MALOLETNICU da se BRANE SA SLOBODE! (VIDEO)

Sudija je rekao, prenosi Dejli mejl, da je ovaj prekršaj za kaznu zatvora, i to prilično visoku, a konačna presuda očekuje se ovih dana.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija