• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mirror.co.uk/informer.rs

22.10.2019

13:35

POSUMNJALA DA JE DEČKO VARA, OTVORILA TAROT, PA SE ŠOKIRALA! Karte pokazale da ima drugu, umešala se i njegova sestra, SAZNALA SE STRAŠNA ISTINA!

Vesti

POSUMNJALA DA JE DEČKO VARA, OTVORILA TAROT, PA SE ŠOKIRALA! Karte pokazale da ima drugu, umešala se i njegova sestra, SAZNALA SE STRAŠNA ISTINA!

Podeli vest

Ben i Džena upoznali su se 2016. preko interneta. Sve je počelo da se ruši kada je jedne večeri u ponoć videla kako mu na mobilni stiže poruka. Sledećeg dana, kada je izvadila svoje pakovanje tarot karata, otkrila je, kaže, istinu

Ben Džonston (41) osuđen je na 16 meseci zatvora pošto je bivšoj devojci Dženi Klemens slomio zglob na nozi i to nakog što ga je optužila da je vara.

Par je bio u vezi godinu dana kada je Džena primetila da Ben dobija poruke kasno u noć. Onda je rešila da otvori svoje tarot karte posle čega je doživela šok, prenosi Dejli Star. U kartama je, tvrdi, videla još jednu ženu.

"Otvorila sam karte ispred sebe i postavila pitanje: Da li Ben ima drugu ženu? Otvorila sam prvu kartu, bila je kraljica. Zatim sam okrenula drugu. Bila je to još jedna kraljica. Bio sam devastirana. U životu je imao dve žene."

KUMA LJUBAVNICA MESEC DANA PILA SAMO VODU I JELA OVU BILJKU! Dramatični detalji nestanka Mirjane Vidaković koju su PRONAŠLI LOVCI!

Tada je i Benova sestra otkrila da on ima još jednu dugogodišnju devojku. Situacija je kulminirala kada je otišla kod Bena u stan kako bi preuzela konzolu svog devetogogdišnjeg sina koja je ostala kod njega. Napao ju je i slomio joj zglob na nozi.

Ben i Džena upoznali su se 2016. preko interneta. Sve je počelo da se ruši kada je jedne večeri u ponoć videla kako mu na mobilni stiže poruka. Sledećeg dana, kada je izvadila svoje pakovanje tarot karata, otkrila je, kaže, istinu.

Ben je za nasilno ponašanje i nanete povrede Dženi u avgustu osuđen na 16 meseci zatvora.

Džena sada kaže: "Osetila sam olakšanje što je napokon izašao iz mog života. Sada vidim divnog novog čoveka - i još uvek volim svoje tarot karte".

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija