• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.10.2019

09:30

BORBA SA VATRENOM STIHIJOM NE PRESTAJE! Vatrogasci već DVA DANA NE MOGU DA UGASE POŽAR NA NOVOM ZELANDU! (VIDEO/FOTO)

Vesti

BORBA SA VATRENOM STIHIJOM NE PRESTAJE! Vatrogasci već DVA DANA NE MOGU DA UGASE POŽAR NA NOVOM ZELANDU! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Zbog požara koji bukti već drugi dana u konferencijskom centru u izgradnji u Oklandu na Novom Zelandu nije izvesno je da li će zgrada biti spremna da bude domaćin Azijsko-Pacifičke ekonomske saradnje 2021. godine

Premijerka Novog Zelanda Džasinda Ardem je novinarima rekla da postoje planovi da se sastanak održi u Oklandu bez obzira na spremnost konferencijskog centra.



- U mnogo boljem prostoru nego ovog jutra- rekla je Ardem.



Zvaničnici kažu da mešavina bitumena, slame i šperploče u krovnom delu sedmospratnice i dalje gori, a vatrogasci nemaju adekvatan pristup objektu.

Namera im je da puste da vatra sagori, ali da spreče njeno dalje širenje.

Požar gasi više od 100 vatrogasaca, prenosi AP.

DRAMA NA NOVOM ZELANDU! GORI KONGRESNI CENTAR, HILJADU LJUDI EVAKUISANO! Vatrogasci se i dalje bore sa stihijom, gusti dim se nadvio nad Oklandom! (VIDEO)
 


Gradonačelnik Oklanda Fil Gof rekao je za "Nju Ziland Herald" da štetu nisu izazvali samo vatra, veći i milioni litara vode sipane da bi se požar ugasio.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija