• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

23.10.2019

11:20

SRBIN IZBODEN U BEČU! Nepoznati napadač ZARIO NOŽ srpskom državljaninu u RAME! Žrtva van životne opasnosti, policija traga za napadačem!

Vesti

SRBIN IZBODEN U BEČU! Nepoznati napadač ZARIO NOŽ srpskom državljaninu u RAME! Žrtva van životne opasnosti, policija traga za napadačem!

Podeli vest

Državljanin Srbije (27) povređen u napadu nožem koji se dogodio u ponedeljak uveče u Beču

Srbin je zadobio ubode u predelu gornjeg dela tela i u ramena, a incident se desio u ponedeljak, nešto pre 20 časova, na tramvajskoj stanici Giebelgase, piše portal en24.news.

Srbin je hitno prebačen u bolnicu, i nije u životnoj opasnosti.

Napad se dogodio u 15. bečkom okrugu, a austrijska policija pokrenula je odmah poteru za napadačem. Međutim, problem je u tome što ima samo opšti opis.

O motivu napadača policija nije mogla da saopšti bilo kakve informacije, već je samo navela da je u toku saslušanje svedoka.

MASOVNA POTERA ZA SRBINOM NA MALTI! Sumnjiči se da je nožem napao Makedonca koji se sada BORI ZA ŽIVOT!

Pozadina čitavog slučaja nije potpuno jasna, jer je srpski državljanin policiji rekao da ne zna ko ga je napao, niti zašto.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija