• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

26.10.2019

15:31

NAJVEĆA TAJNA ERDOGANOVE ŽENE OTKRIVENA TOKOM POSETE SRBIJI! Prva dama Turske prekršila protokol samo da bi u Beogradu pokupovala OVE KOZMETIČKE PREPARATE!

Vesti

NAJVEĆA TAJNA ERDOGANOVE ŽENE OTKRIVENA TOKOM POSETE SRBIJI! Prva dama Turske prekršila protokol samo da bi u Beogradu pokupovala OVE KOZMETIČKE PREPARATE!

Podeli vest

Prva dama Turske tokom boravka u Beogradu "pobegla" je od protokola kako bi kupila "anti ejdž" kreme za podmlađivanje za koje je čula da ih koriste Srpkinje

Supruga turskog predsednika otišla je i u Institut "Dr Josif Pančić" i kupila, između ostalog, i kremu od hibiskusa i semenki od grožđa za podmlađivanje lica, ricinusovo ulje za trepavice, losion za kosu od koprive, kapsule od matičnjaka i čajeve od lipe.

Emina je institirala da vidi laboratoriju i kako izgleda proizvodnja. Ona je sa pažnjom sve razgleda i postavljala pitanja. Zaposleni su pred njom cedili lanano ulje za kreme za lepotu, a ona je pitala šta se radi sa ostatkom semenki i pitala zašto se od njega ne mesi hleb.

Prva dama Turske je odabrala i da se u kremu umeša ekstrakt srpske kamilice za umirenje kože, ali i žalfije, koja podmlađuje lice i briše bore.

(FOTO) ERDOGANOVA ŽENA PREKRŠILA PROTOKOL I POSETILA BAJLONIJEVU PIJACU! Kupila je kukuruz i kupine, a jedna od prodavačica postavila joj je čudno pitanje...

Sve je mirisala i isprobala na dlanu, a naročito se zainteresovala za "antiejdž" kremu za lice na bazi aronije. Pošto nije čula za aroniju pokazale smo joj kako izgleda i onda je tražila da kupi neke kreme.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija