• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.10.2019

21:12

KURDI TVRDE: Ubili smo Bagdadijevu "desnu ruku"

Vesti

KURDI TVRDE: Ubili smo Bagdadijevu "desnu ruku"

Podeli vest

Kurdska milicija u Siriji, Jedinice narodne zaštite, objavila je danas da je i portparol lidera Islamske države ubijen u zajedničkoj akciji američkih i snaga predvođenih Kurdima na severu Sirije

Kako je saopšteno, ubijen je Abu al Hasan al Muhadžir, za kog se navodi da je bio desna ruka lidera Islamske države Abu Bakra al Bagdadija, prenosi Rojters.

Sirijske demokratske snage navode da su metu gađale u blizini sirijskog pograničnog mesta Džarablus na osnovu obaveštajnih podataka SDF-a i američke vojske.

FRANCUZI SE PLAŠE POSLEDICA UBISTVA BAGDADIJA! Policija širom zemlje u pripravnosti, POSTOJE SUMNJE DA RADIKLANI ISLAMISTI SPREMAJU OSVETU!

 


Komandant SDF-a Mazlum Abdi rekao je da je u pitanju "nastavak prethodne operacije" u kojoj je ubijen lider ekstremističke Islamske države.

Abdi je portparola Muzhadžira nazvao "desnom rukom" lidera Islamske države.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Janko Saraku

pre 4 godine

Ciste svoj ptljav veš. Isti Ameri ih stvorili pa ih ciste. Mrtva usta ne govore. Dakle kako stvari stoje izbice neko novo zariste uskoro i naravno nova imena itd itd. Ista prica novi likovi.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija