• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

01.11.2019

18:53

SAD ILEGALNO IZVOZI NAFTU IZ SIRIJE! Zaharova progovorila o američkim prljavim radnjama: ZAOBILAZE SOPSTVENE SANKCIJE, ZA MESEC DANA ZARADE VIŠE OD 30 MILIONA DOLARA!

Vesti

SAD ILEGALNO IZVOZI NAFTU IZ SIRIJE! Zaharova progovorila o američkim prljavim radnjama: ZAOBILAZE SOPSTVENE SANKCIJE, ZA MESEC DANA ZARADE VIŠE OD 30 MILIONA DOLARA!

Podeli vest

Sjedinjene Američke Države svakog meseca ilegalno izvoze naftu iz Sirije, saopštila je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova

- Zaobilazeći sopstvene sankcije, Amerikanci krijumčare naftu iz Sirije u vrednosti više od 30 miliona dolara na mesečnom nivou - istakla je ona.

Zaharova je ocenila da oni ne planiraju da napuste te teritorije u bliskoj budućnosti, a bavljenje nezakonitim poslom prikrivaju borbom protiv terorista.

Ona je podsetila na izjave iz Pentagona da su svi militanti u Siriji likvidirani.

- Nešto ne štima u američkom stavu - prokomentarisala je Zaharova. 

ISLAMSKA DRŽAVA IMA NOVOG LIDERA! Tramp poduzima korake povodom lociranja novog vođe ozloglašene terorističke organizacije!

Ranije je šef Pentagona Mark Esper izjavio da će deo američkih trupa ostati u selima u blizini naftnih polja na severoistoku Sirije, kako bi sprečili da im priđu pripadnici terorističke grupe DAEŠ.

Američki ministar odbrane je dodao da nije doneta konačna odluka o povlačenju američkih trupa iz Sirije.

Ranije je list „Njujork tajms“, pozivajući se na visokog američkog zvaničnika, saopštio da američki predsednik Donald Tramp planira da ostavi mali kontingent američkih trupa na istoku Sirije za borbu protiv DAEŠ.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija