• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

02.11.2019

15:17

NARKOMAN UŠAO U VRTIĆ I ZAKLAO DEČAKA (6) NA SPAVANJU! Rekao je da mu je satana zauzvrat obećao VEČNI ŽIVOT!

Vesti

NARKOMAN UŠAO U VRTIĆ I ZAKLAO DEČAKA (6) NA SPAVANJU! Rekao je da mu je satana zauzvrat obećao VEČNI ŽIVOT!

Podeli vest

Rus Denis Pozdejev (36) iz arktičkog grada Narjan-Mara nesmetano ušetao u vrtić i prerezao grkljan dečaku Kirilu Savenkovu (6), koji je spavao. Monstrum policiji rekao da mu je satana naredio da ubije dete

Ruski narkoman Denis Pozdejev (36) iz arktičkog grada Narjan-Mar ušetao je u četvrtak u jedan vrtić i na spavanju zaklao dečaka Kirila Savenkova (6). Monstrum je brzo uhapšen, a policiji je ispričao da mu je satana obećao večni život ako ubije dete.

Večni život

Satana mi je naredio da ubijem dete i obećao mi da će me nagraditi večnim životom
Denis Pozdejev

Prema navodima policije, Pozdejev je, naoružan nožem i nadrogiran, ušetao u vrtić "Bajka" dok su deca spavala tokom popodneva.

- Čuvar je Pozdejeva pustio da uđe bez provere jer ga je pomešao sa roditeljem jednog od mališana. Kad se ubica našao u zgradi, ušao je u prvu spavaonicu prepunu dece. Izvadio je nož i nasumice izabrao žrtvu. Došao je do kreveta u kojem je spavao mali Kiril. Dečaku je hladnokrvno nožem prerezao vrat i pustio ga da iskrvari - saopštili su zvaničnici ruskog Istražnog komiteta.

SILOVAO I UBIJAO ŽENE, PA IM SEKAO GENITALIJE! Uhapšen najgori serijski ubica u Novosibirsku

Oni su dodali da u trenutku napada vaspitačice nisu bile u spavaonici, već u sobi pored.

- Čim su čule čudne zvuke, vaspitačice su uletele u spavaonicu, gde su zatekle jeziv prizor. Mali Kiril ležao je u lokvi krvi sa prerezanim vratom. Jedna vaspitačica ga je uzela u naručje, pokušavajući da mu zaustavi krvarenje, ali detetu nije bilo spasa - ispričali su istražitelji.

Majka i otac u šoku

Jelena i Konstantin Savenkov, roditelji ubijenog dečaka, u šoku su posle jezivog zločina. Majka je ispričala da su je vaspitačice pozvale dok je bila na poslu i kazale joj da se desilo "nešto strašno".
- Mislila sam da je Kiril pao i slomio nogu. U panici sam uletela u vrtić. Branili su mi da odem u spavaonicu, ali sam morala da uđem i vidim svoje dete. Kiril je ležao na podu, a telo mu je bilo pokriveno ćebetom. Na krevetu pored, posteljina i jastuk bili su krvavi. Taj prizor nikad neću zaboraviti - rekla je očajna Jelena.

U metežu koji je nastao, Pozdejev je pokušao da pobegne iz vrtića, ali ga je obezbeđenje zaustavilo i pozvalo policiju. Monstrum je odveden u lokalnu stanicu policije, a istražiteljima je ispričao da je imao halucinacije.

- Satana mi je naredio da ubijem dete i obećao mi da će me nagraditi večnim životom. Pomislio sam da je usnuli dečak čudovište i momentalno sam ga zaklao. Čitam mnogo knjiga o crnoj magiji i slušam glasove koji mi naređuju šta da radim - rekao je Pozdejev policajcima.

Zločinac je zadržan u pritvoru, a u međuvremenu su istražitelji pretresli njegov stan. Tamo su pronašli papir sa nekoliko osnovnih informacija o vrtiću "Bajka", uključujući radno vreme i broj dece koji ga pohađa. Zbog toga veruju da je ubica planirao zločin i da je s namerom izabrao da ubije dete baš u tom vrtiću. Istovremeno, policija je uhapsila i čuvara vrtića koji je pustio monstruma da uđe u zgradu.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija