• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.11.2019

22:06

U TERORISTIČKOM NAPADU NA SEVEROISTOKU MALIJA UBIJENA 54 Vojnika! "Islamska država" preuzela odgovornost!

Vesti

U TERORISTIČKOM NAPADU NA SEVEROISTOKU MALIJA UBIJENA 54 Vojnika! "Islamska država" preuzela odgovornost!

Podeli vest

Islamska država preuzela je danas odgovornost za napad na severoistoku Malija u kojem su poginula najmanje 53 vojnika i jedan civil, saopštila je novinska agencija te terorističke grupe Amak

Vlada Malija je saopštila da su vojnici i jedan civil ubijeni u napadu na vojni punkt u regionu Menaka, u jednom od najsmrtonosnijih napada na vojsku te zapadnoafričke zemlje u skorijoj istoriji, prenosi Rojters.

"ISLAMSKA DRŽAVA" SE ZAKLELA NA VERNOST NOVOM VOĐI! Odmah zapretili SAD: VREME JE ZA OSVETU!

Grupe bliske Al Kaidi i takozvanoj Islamskoj državi imaju uporište u Maliju odakle deluju širom Sahela destabilizujući delove Nigera i Burkine Faso.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija