• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.11.2019

23:40

MILIONER POGINUO U BIZARNOM SUDARU! Sa suprugom učestovao u trci oldtajmera pa zalutao na autoput

Vesti

MILIONER POGINUO U BIZARNOM SUDARU! Sa suprugom učestovao u trci oldtajmera pa zalutao na autoput

Podeli vest

Kanadski milioner Ron Keri (80) iz Kalgarija poginuo je u nedelju u Britaniji kad je na jednoj trci u svom oldtajmeru, starom čak 116 godina, zalutao na autoput, gde ga je pokosio kamion

U nesreći je teško povređena i bogataševa supruga Bili, za čiji se život lekari još bore.

Prema navodima zvaničnika takmičenja "Veteran kar ran", na kojem je Keri učestvovao, nesreća se desila baš usred trke.
- Keri je bio za volanom svog automobila "noks ranabaut" iz 1903. godine, a na suvozačevom mestu bila je njegova supruga. Trka je održana na lokalnom putu između Londona i Brajtona. Iako je put bio jasno obeležen, Keri je tokom vožnje zalutao i izleteo na autoput M23. Tamo je na njega naleteo kamion i pokosio ga. Vozilo je odletelo nekoliko stotina metara, a Keri je na mestu poginuo. Njegova žena je u teškom stanju - naveli su organizatori.

Oni su dodali da im nije jasno kako je bogataš uspeo da promaši put i zaluta.
- Putanja trke je bila jasno obeležena. Ovo je velika tragedija. Keri nije smeo da izađe na autoput budući da njegov automobil može da dostigne maksimalnu brzinu od 50 kilometara na čas - saopštili su organizatori.

Foto: Informer DN

Loše obeleženo

Međutim, očevici navode da ruta trke nije bila dobro obeležena i da se zato desila nesreća. Džoslin Gregori, koja je videla sudar, navela je da su vozači mogli lako da se zbune.
- Na raskrsnici nije bio dobro obeležen put kojim je trebalo ići. Ako ne poznajete puteve, lako možete da zalutate, što se i desilo. Trka nije bila dobro organizovana i zato se dogodila tragedija - kazala je Gregorijeva.

Ona je dodala da je udes bio toliko silovit da joj nije jasno kako je moguće da je žena preživela.
Inače, Ron Keri se obogatio kao naftaš. Počeo je da radi u rafinerijama, a sedamdesetih je otvorio svoj pogon za ekstrakciju i preradu nafte. Kanadski mediji navode da je bio veliki ljubitelj oldtajmera i da je imao desetine automobila u kolekciji. Bogatstvo mu je procenjeno na nekoliko desetina miliona dolara.

ROĐEN KAO MILENA, KRSTIO SE KAO VUK I TO UZ AMFIJOHIJEV BLAGOSLOV! MItropolija crnogorsko-primorska dozvolila prvo krštenje TRANSRODNE OSOBE u Crnoj Gori!

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 4 godine

Vazno je da su milioni ostali...- nepovredjeni....!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija