• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Serbian times

05.11.2019

16:48

SRBIN (44)  UMRO ZA VOLANOM U ČIKAGU! Miloš je izgarao na poslu kako bi svojoj deci obezbedio bolji život, SRCE VIŠE NIJE MOGLO DA IZDRŽI!

Vesti

SRBIN (44) UMRO ZA VOLANOM U ČIKAGU! Miloš je izgarao na poslu kako bi svojoj deci obezbedio bolji život, SRCE VIŠE NIJE MOGLO DA IZDRŽI!

Podeli vest

Još jedna tužna vest juče je prostrujala među srpskom zajednicom u Čikagu i Sjedinjenim Američkim Državama, još jedan izgubljen život…Miloš Nemec, rođen u Beogradu, otac troje dece, juče je iznenada preminuo u 44.godini života

Njegovo beživotno telo pronašle su kolege za volanom parkiranog kamiona na jednom autoputu. Miloš, koji već duži niz godina radi kao profesionalni vozač, krenuo je na put, kao toliko puta do sada, ali nije uspeo da istovari turu i izvrši svoj poslednji zadatak.

Prema prvim informacijama, njegovo srce nije izdržalo napore kojima je bilo izloženo u poslednje vreme. Boreći se da zaradi novac i obezbedi porodicu, suprugu i ćerke u Americi, ali i onu koja je ostala u Srbiji, Miloš Nemec je, prema kazivanju prijatelja, danonoćno vozio, danima ostajao na putu, bez redovnog sna i odmora. Po svemu sudeći, takav život na kraju je uzeo danak.

OVO SU NAJTRAŽENIJI BEGUNCI NA SVETU! Za ovim TERORISTIMA, NARKOBOSOVIMA I OTMIČARIMA traga pola planete! (FOTO)

Miloš je bio omiljen u društvu, poštovan od kolega i poslodavaca, odani navijač Crvene Zvezde i čovek koji je znao da pomogne drugoma u nevolji. Na žalost, kobnoga jutra njemu nije imao ko da pomogne.

Iza sebe je ostavio tri maloletne ćerke, jednu koja živi u Srbiji i dve u Americi.

Njegovi prijatelji juče su pokrenuli kampanju za prikupljanje novca ne bi li se se finansijski pomogla njegova deca i porodica, ali i obavio transport posmrtnih ostataka u Srbiju, gde bi trebalo da bude sahranjen.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dragan

pre 4 godine

Tragedija za porodicu u tudjini Kazete "izgarao na poslu......." zasto toliko ? eto gde ga je to dovelo sad mu je tek porodica u nevolji To je nas mentalitet (vrlo los) daj sve za decu Treba paziti na sebe i dati koliko mozes da prozivis sa svojom decom

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija