• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.11.2019

13:12

MALEZIJSKI KRALJ PROPAO ZBOG RUSKE MISICE! Kako se bajkovita ljubavna priča završila pogubno po muslimanskog vladara!

Vesti

MALEZIJSKI KRALJ PROPAO ZBOG RUSKE MISICE! Kako se bajkovita ljubavna priča završila pogubno po muslimanskog vladara!

Podeli vest

Muhamed V (50) oženio se bivšom mis Moskve Oksanom Vojevodinom (27) 2018, a samo godinu dana kasnije se razveo. Zbog nje je morao da abdicira, a ona sada od njega traži da prizna dete koje je rodila, iako on tvrdi da nije njegovo

Bivši malezijski kralj Muhamed V (50) propao je zbog ruske misice Oksane Vojevodine (27), kojom se oženio u junu 2018, a razveo od nje godinu dana kasnije. Zbog nje je, kako se pretpostavlja, u januaru 2019. bio prinuđen da abdicira, a Oksana mu sada pred sudom u Moskvi traži da prizna očinstvo nad detetom koje je rodila u maju. Kralj tvrdi da dete nije njegovo i da lepa Ruskinja samo želi da mu uzme pare.

Foto: Informer DN

Tajno venčanje

Prema navodima medija, ljubavna priča, koja je kralja koštala trona, počela je u proleće 2017. Tada su se Muhamed i Oksana, nekadašnja mis Moskve, upoznali na jednom prijemu u Evropi. Ubrzo su počeli intenzivno da se viđaju, a Ruskinja je već početkom 2018. prešla u islam da bi bila iste vere kao i njen izabranik. Par se krišom venčao u junu 2018. u Maleziji, i to prema islamskim pravilima. U novembru 2018. Oksana i Muhamed napravili su svadbu u Moskvi, nakon koje je ceo svet saznao da su u braku.

Bilo čije

Sudeći prema fotografijama koje je objavila, to može da bude dete bilo kog čoveka iz Azije
Sultan Muhamed

Međutim, već u decembru 2018. par se iz nepoznatih razloga rastavio, a mesec dana kasnije, u januaru ove godine, Muhamed je abdicirao. Zvaničan razlog nije saopšten, ali se veruje da je to uradio pod pritiskom islamske zajednice, koja ga je zbog Oksane optužila da daje loš primer muslimanima.

Razvod između misice i bivšeg kralja okončan je u junu, i to prema strogom šerijatskom zakonu, tako da Ruskinja nije dobila ništa.

Pre nego što je brak formalno prekinut, Oksana je u maju rodila sina kojeg je nazvala Ismail Leon. Slike deteta prvi put je objavila na društvenim mrežama pre tri dana, tvrdeći da je u pitanju sin bivšeg kralja Malezije.

- Mnogo liči na oca, ima taj azijski izgled. Zgodan je na tatu, mnogo ga volim - izjavila je Oksana za medije.

(VIDEO) SULTAN TRAŽI RAZVOD OD RUSKE MISICE ZBOG OVOG SNIMKA IZ BAZENA, lepa Ruskinja odmah OBJAVILA NOVI VIDEO I SVE OSTAVILA U ČUDU!

Foto: Informer DN

Ona tvrdi da je dečak začet u Australiji na odmoru, na koji je sa svojim bivšim suprugom otišla posle venčanja u Maleziji. Budući da Muhamed ne priznaje da je dete njegovo, ona je otkrila da je pred sudom u Moskvi započela proceduru za utvrđivanje očinstva. Rekla je da je spremna na DNK test kako bi dokazala da je mali Ismail Leon sin nekadašnjeg kralja Malezije.

Poručio joj da nađe novog muža

Sultan Muhamed od Kelantana kaže da je nakon razvoda nastavio dalje i da sada ima novu ljubav.
- To bi isto trebalo da uradi Oksana, a ne da se opterećuje mnome. Treba da prestane da pravi budalu od sebe i nađe drugog muža, a ne da se trpa tamo gde je niko ne želi - rekao je Muhamed.

Uprkos tome, Muhamed, koji je nakon abdikacije zadržao titulu sultana od Kelantana, neće ni da čuje za dete. On je naveo da žali što je uopšte upoznao lepu Oksanu. Nazvao ju je zlom ženom željnom osvete, tvrdeći da dete nije njegovo i da je jedini cilj njegove bivše supruge da mu uzme novac.

- Sudeći prema fotografijama koje je objavila, to može da bude dete bilo kog čoveka iz Azije - smatra Muhamed.

Napravila sebi reklamu

Kako je istakao, brak sa Oksanom bio je najveća greška koju je napravio u životu.

UDALA SE ZA SULTANA, ALI SE PRAVOSLAVLJA NIJE ODREKLA! Prelepa ćerka kneza Lazara ŽRTVOVALA JE SVE ZA SVOJ NAROD! A ipak, istorija je NEPRAVEDNA PREMA NJOJ!

Foto: Informer DN

- Svoje pravo lice pokazala je na svadbi u Moskvi. To je trebalo da bude intimna svečanost u krugu porodice. Ona je, međutim, napravila gala žurku i fotografije sa tog prijema dala svim medijima. Od toga je sebi napravila reklamu, a mene je iskoristila za šou-biznis. Tek tada je ceo svet saznao da smo u braku - izjavio je Muhamed i naglasio da nikad nije želeo da se za njegov brak sazna niti u Maleziji niti u inostranstvu.

Prema njegovim rečima, iz braka sa Oksanom naučio je veliku životnu lekciju.

- Svi smo mi ljudi i svi grešimo, samo je Alah perfektan - zaključio je malezijski sultan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija