• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer DN

08.11.2019

15:02

MIZERNA SULTANOVA PONUDA! Malezijski kralj nudi 250.000 dolara sinu i bivšoj da mu se nikad ne jave!

Vesti

MIZERNA SULTANOVA PONUDA! Malezijski kralj nudi 250.000 dolara sinu i bivšoj da mu se nikad ne jave!

Podeli vest

Bivši kralj Malezije sultan Muhamed V (50) ponudio je 250.000 dolara ruskoj misici Oksani Vojevodini (27), sa kojom je godinu dana bio u braku i koja je rodila dete, za koje on tvrdi da nije njegovo

Kralj joj daje te pare pod uslovom da mu se ni ona ni dete više nikad ne jave i uz obavezu da mališan bude podignut kao musliman.

Ona hoće mnogo više

Muhamed, koji je zbog bivše supruge morao da abdicira, i dalje tvrdi da dete Ismail Leon, nije njegovo.

- Sultan ne priznaje dete i tvrdi da ono može biti sin bilo kog azijskog muškarca. Međutim, kako bi se osigurao da Oksana i dete više nikad neće kontaktirati s njim, on im nudi fond od 250.000 dolara. Ako uzmu novac, više nikada ne smeju da mu se jave, a Oksana mora da vaspita mališana kao sunitskog muslimana - naveli su sultanovi advokati.

Oni su dodali da Muhamed planira da Oksani isplaćuje i dodatnih 10.000 dolara mesečno.

- Sultan odbija i da Oksanino dete proglasi naslednikom trona svog sultanata Kelantan jer ga ne priznaje kao sina - saopštili su advokati.

Foto: Informer DN

MALEZIJSKI KRALJ PROPAO ZBOG RUSKE MISICE! Kako se bajkovita ljubavna priča završila pogubno po muslimanskog vladara!

S druge strane, Oksana, koja se u junu 2019. zvanično razvela od Muhameda, odbila je da prihvati ponudu. Ona namerava da nastavi proces utvrđivanja očinstva, koji je već započela na sudu u Moskvi, tako što će tražiti test DNK. Takođe, nekadašnja mis Moskve želi mnogo više para od Muhameda.

- Oksana je tražila vilu od 20 miliona dolara u Španiji, penthaus u Londonu vredan osam miliona dolara, stan u Moskvi od 1,5 miliona dolara i oko 32.000 dolara mesečne alimentacije za dete. Ona tvrdi da dete ima kraljevsku krv i želi da ga otac lepo obezbedi. Od početka tvrdi da dete mnogo liči na svog oca Muhameda - naveli su izvori bliski misici.

(VIDEO) SULTAN TRAŽI RAZVOD OD RUSKE MISICE ZBOG OVOG SNIMKA IZ BAZENA, lepa Ruskinja odmah OBJAVILA NOVI VIDEO I SVE OSTAVILA U ČUDU!

Tajni brak

Par se, inače, upoznao 2017, a ona je početkom 2018. prešla u islam. Tajno su se venčali u Maleziji u junu 2018, a pet meseci kasnije napravili su prijem u Moskvi i čitav svet je saznao da su u braku. To je predstavljalo veliki problem za Muhameda, koji je do tada krio brak. Par se rastao mesec dana kasnije u decembru 2018, a Muhamed je u januaru abdicirao. Oksana je u to vreme već bila trudna, a porodila se u maju 2019. Mesec dana kasnije su se i zvanično razveli.

Hoće da se vrati na presto

Sultan Muhamed V (50) tvrdi da mu je venčanje sa Oksanom bila najveća greška u životu, naveli su njegovi advokati.

- Muhamed se kaje zbog te odluke koja ga je koštala i trona. Međutim, postoji mogućnost da će on na kraju uspeti da povrati presto i sada radi sve da to i ostvari - naveli su sultanovi advokati.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera Kojot

pre 4 godine

Ima Ruskinja da ga odere ko Musa jarca :-)

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija