• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.11.2019

20:06

PUTIN NAREDIO PRIPADNICIMA POLICIJE: Želim odlučnost bez kompromisa!

Vesti

PUTIN NAREDIO PRIPADNICIMA POLICIJE: Želim odlučnost bez kompromisa!

Podeli vest

Ruski predsednik Vladimir Putin poručio je danas pripadnicima policije da ne treba da imaju milosti kada je u pitanju borba protiv korupcije i ostalih zločina, kao i protiv terorizma, ekstremizma i pokušaja podele ruskog društva, saopštila je ruska policija.

Putin je na svečanosti povodom Dana policije rekao da danas svaki zaposleni u agencijama Ministarstva unutrašnjih poslova mora da ispunjava najviše standarde.

- Vaša dužnost je da se borite protiv terorizma i ekstremizma, i protiv pokušaja da se poseje mržnja i da se podeli naše multietničko društvo u kojem imamo pripadnike više vera - rekao je Putin na svečanosti - navodi se u saopštenju.

SAD PRETI SANKCIJAMA TURSKOJ ZBOG S-400! Ameri se opet okuražili: Ako kupite od Rusa, OSETIĆETE POSLEDICE!

Kako je preneo Tas, Putin je naglasio da je zato od vitalnog značaja da se nikada ne prestane sa preventivnim radom, i iskrenim i otvorenim dijalogom sa predstavnicima civilnog društva i verskih zajednica.

Ruski predsednik je pozvao sve pripadnike policije da, kada je reč o borbi sa korupcijom, organizovanim kriminalom i trgovinom droge, budu "odlučni i bez kompromisa".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija