• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.11.2019

15:18

PRVO ME JE OŠAMARIO, PA PRETUKAO, A ONDA I SILOVAO! Iz straha da će je UBITI GLUMICA ČEKALA 44 godine da optuži REDITELJA ZA SEKSUALNI ZLOČIN!

Vesti

PRVO ME JE OŠAMARIO, PA PRETUKAO, A ONDA I SILOVAO! Iz straha da će je UBITI GLUMICA ČEKALA 44 godine da optuži REDITELJA ZA SEKSUALNI ZLOČIN!

Podeli vest

Francuska glumica Valentina Monije optužila je slavnog filmskog reditelja Romana Polanskog da je silovao kada je imala 18 godina

Glumica je izjavila da je tada strahovala da će je čuveni reditelj, nakon što ju je nasilno silovao u Gštadu u Švajcarskoj, ubiti.

Monije (63) je u izjavi Parizijenu saopštila da je reditelj silovao u jednoj brvnari 1975. godine. Prethodno ju je drugarica, koja je poznavala Polanskog, pozvala na zimovanje na Alpe.

U jednom trenutku ona se našla na žičari sama sa rediteljem, koju je grubo upitao da li hoće da ima seks sa njim. Ona je, navodno, odbila, ali je kasnije te večeri reditelj došao u njenu sobu, strgao joj odeću i silovao. 

- Nisam do tad imala nikakve veze sa njim, niti lične, niti profesionalne, i jedva da sam ga poznavala. Sve je bilo izuzetno nasilno... Ošamario me je, i tukao sve dok se nisam predala, a onda me je i silovao i primorao na različite poroke. Tada sam tek napunila 18 godina- kazala je Monije, dodavši da je bila uplašena da će je Polanski ubiti ako nekome ispriča za njegov zločin.  

Ona je istakla da je odlučila da progovori tek sada, 44 godine nakon incidenta, zbog hipokrizije reditelja. Glumica, koja danas živi u Njujorku, istakla je kako je ceo taj događaj bio veoma traumatično iskustvo. I sama se, kako je priznala, osećala krivom zbog svega što se desilo, ali bila je i uplašena da se obrati policiji. Porodici i suprugu je rekla šta joj se dogodilo tek 1993. godine.  

Posle silovanja, Polanski joj se, kroz suze, izvinio, a ostali redititeljevi gosti, koji su se zatekli u brvnari, apelovali su na nju da ne progovara o tom događaju.

S obzirom da se to, kako tvrdi, desilo 1975. godine, Polanski ne može da bude krivično gonjen zbog silovanja, jer je istekao zakonski limit od 20 godina. 

Na najnovije optužbe za silovanje oglasio se advokat reditelja:

- Roman Polanski snažno demantuje optužbe za silovanje.

(FOTO/VIDEO) POLANSKI TUŽIO AMERIČKU FILMSKU AKADEMIJU! Izbacili ga zbog silovanja, ali najpoznatiji holivudski begunac ne odustaje!

Polanski živi u Parizu sa svojom suprugom Emanuel Senje, koja je 33 godine mlađa od njega, i njihovo dvoje dece.

S NJIM MI NIJE DOSADNO: I posle optužbe ZA SILOVANJE, ostala s Polanskim!

Polanski (86) je 1977. godine priznao da je drogirao i silovao 13-godišnju devojčicu i pobegao iz Amerike kako ne bi završio u zatvoru. On je još uvek na poternici SAD zbog ovog seksualnog zločina i ne sme da kroči na tlo Amerike.    




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija