• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

12.11.2019

23:05

DEVOJČICA JE IMALA BOLOVE U STOMAKU, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Kad je saopštila stravičnu istinu, PORODICA NIJE MOGLA DA VERUJE!

Vesti

DEVOJČICA JE IMALA BOLOVE U STOMAKU, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Kad je saopštila stravičnu istinu, PORODICA NIJE MOGLA DA VERUJE!

Podeli vest

Roditelji, koji su desetogodišnju ćerku odveli kod lekara zbog bolova u leđima i stomaku, zaprepastili su se kad su saznali da je u osmom mesecu trudnoće

Devojčica iz argentinskog Posadasa tvrdi da ju je silovao brat (15). Tinejdžer je priveden, ali je kasnije predat tetki na staranje.

Kako su preneli mediji, žrtva nije razumela šta se događa, a brat ju je napastvovao samo jednom.

Devojčica treba da se porodi u decembru, a još ne shvata šta ju je snašlo.

DOŽIVOTNA ZA ZLOČINCE KOJI SU ŠOKIRALI BRITANIJU! Počinili INCEST, DOBILI ŠESTORO DECE I UBILI DVA SINA! (VIDEO)

Majka, njen partner i sedmoro dece žive u dobrim uslovima, a kako se navodi, i beba će rasti u porodici, ali pod starateljstvom bake. Devojčica će nakon porođaja ponovo krenuti u školu.

Navodno, majka nije znala za zlostavljanje i vidno se šokirala kada su joj lekari saopštili vesti.

Pošto je devojčica u poodmakloj trudnoći, abortus nije dolazio u obzir, ali, s obzirom na mlade godine, ni porođaj neće biti bez rizika. Povrh svega, devojčica ima infekciju mokraćnih puteva i anemična je. Nalazi se u bolnici, gde je pod nadzorom nekoliko psihologa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija