• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.11.2019

22:30

NOVE AKCIJE RUSIJE I KINE! Putin: Nastavljamo VOJNO- TEHNIČKU I EKONOMSKU saradnju!

Vesti

NOVE AKCIJE RUSIJE I KINE! Putin: Nastavljamo VOJNO- TEHNIČKU I EKONOMSKU saradnju!

Podeli vest

Rusija i Kina imaju solidan i stabilan odnos koji nije pogođen međunarodnim uticajem, izjavio je večeras ruski predsednik Vladimir Putin

Putin se danas, na marginama samita BRIKS u Braziliji, sastao s kineskim predsednikom Si Ðinpingom kome je kazao da dve države imaju odličan potencijal za dalji razvoj, prenosi Tas s.

 

 


Prema njegovim rečima, odnosi dve države zasnovani su na tradicionalnom prijateljstvu dva naroda, međusobnom uvažavanju i bliskoj saradnji na globalnim pitanjima.

- Održali smo konsultacije na političkom nivou, sarađujemo na planu ekonomije, u međunarodnoj areni, dok je ogromna količina posla povezana sa vojno-tehničkom saradnjom i vojnom interakcijom- rekao je Putin.

S druge strane, Si je kazao da dve države imaju rastuću saradnju u oblasti trgovine i pozvao na nastavak tog pozitivnog trenda.

 

 

(VIDEO) PUTIN PRIMIO VAKCINU, PA DOŠAO NA SASTANAK I POČEO DA 'REŠETA' SARADNIKE! Ovakvu scenu niko od pristunih zvaničnika nije očekivao!


- Nova godina poziva na nove korake i nove akcije- rekao je Si.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija