• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: večernji.hr/informer.rs

14.11.2019

09:11

MESECIMA NIJE MOGAO DA DIŠE ZBOG ZAČEPLJENOG NOSA, kad je otišao na rentgen OTKRILI SU UŽAS!

Vesti

MESECIMA NIJE MOGAO DA DIŠE ZBOG ZAČEPLJENOG NOSA, kad je otišao na rentgen OTKRILI SU UŽAS!

Podeli vest

Tri meseca je jedan Kinez je imao problema s disanjem, a onda je odlučio da potraži pomoć

Naime, muškarac po imenu Žang Binšeng (30) nije mogao da diše na nos jer su mu nozdrve bile stalno začepljene. Osim toga, zabrinjavalo ga je i to što mu se iz njih širi neugodan miris truljenja pa je posetio lekara.

 

Odmah su ga poslali na snimanje, a na rendgenu u nosnoj šupljini uočena je senka 'visoke gustine'. Žang se šokirao kada su mu doktori objasnili da se verovatno radi o zubu kog je davno izgubio.

Naime, on je kao desetogodišnjak pao sa trećeg sprata u tržnom centru nakon čega mu je ispao zub, ali nije ga pronašao. Ispostavilo se da mu je zub zapeo u nosnoj šupljini pa je tamo 'pustio koren' i nastavio da raste.

STUDENTKINJA ZASPALA SA GLAVOBOLJOM Kada je majka došla da je probudi, ZATEKLA JE PRIZOR IZ NAJGORE NOĆNE MORE

Dr. Guo Longmei pojasnio je kako nosna šupljina nije 'odbacila' zub kao strani objekat, piše Metro.

Zub, koji je bio veličine jedan centimetar, operacijom je uklonjen iz nosa 30-godišnjaka te se on trenutno oporavlja. Ovakva pojava retka je kod ljudi, no ipak moguća, a zahvata 0,1 posto populacije u svetu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija