• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.11.2019

15:13

BUDI MUŠKO I POZOVI ME! Amerikanka koja je bila u vezi sa Borisom Džonsonom tvrdi da on ima VANBRAČNO DETE I DA JE SKLON AFERAMA! (VIDEO)

Vesti

BUDI MUŠKO I POZOVI ME! Amerikanka koja je bila u vezi sa Borisom Džonsonom tvrdi da on ima VANBRAČNO DETE I DA JE SKLON AFERAMA! (VIDEO)

Podeli vest

Dženifer Arkjuri, koja je u centru tabloidnog skandala u Velikoj Britaniji zbog svoje poslovne, ali i privatne veze sa aktuelnim premijerom Borisom Džonsonom, podigla je dodatnu prašinu svojim gostovanjem na dve TV stanice

Američka biznismenka, koja se našla usred kontroverze, s obzirom da je optužena da je finansijski profitirala od veze sa Džonsonom, dok je on bio gradonačelnik Londona, poručila je britanskom premijeru pred TV auditorijumom:

- Borise, budi muško i pozovi me

Dženifer tvrdi za BBC da Džonson više ne želi da joj se javi na telefon i ignoriše je, kao i da ga ona stalno zove, ali on, ili spušta slišalicu, ili potura nekoga "sa kineskim akcentom" da se javlja umesto njega.  

Ona je očajna, kako je istakla, ali ne odustaje, pa mu je slala i SMS poruke, a jednu je i pročitala:

- Da li je ovo cena lojalnosti- da me ignorišeš i blokiraš? Neću više da ćutim, ako nećeš da komuniciraš samnom.

Arkjuri je istakla kako ju je Boris Džonson, uprkos tome što je kao gradonačelnik Londona bio veoma zauzet stalno zvao:

- I da vas uverim- to nije uvek bilo seksualne prirode- rekla je Arkjuri.

BORISU JE BAŠ TEŠKO! Neće da mu dostave TAJLANDSKU HRANU u Dauning strit, pa mora SAM DA KUVA!

U drugom intervjuu za ITV ona je otkrila da britanski premijer ima petoro dece, o čemu se dugo spekulisalo, od kojih je jedno vanbračno, i koje, kako piše Dejli mejl, nikada javno nije priznao.  

Džonson, podsetimo, ima dva sina i dve ćerke iz braka sa advokaticom Marinom Viler, a peto, kako se pretpostavlja, jeste iz veze sa ljubavnicom Helen Mekintajer. To se desilo 2009. godine, kada ga je Vilerova, zbog toga, izbacila iz kuće.

PAKLENI PLAN LONDONA! BRITANCI KREĆU NA RUSIJU POSLE BREGZITA! Cilj je da sa Amerikom bace Moskvu na kolena!

Ova najnovija otkrića svakako će narušiti ugled Džonsonu koji je usred izborne kampanje, konstatuju svetski mediji. 

Arkjuri je, takođe, navela da je sa Džonsonom počela da se druži tako što je dolazila u njegov stan kako bi je "podučio tehnologiji". Britanski mediji naveli su da je ova Amerikanka, tačnije njen biznis profitirao od kada je sa Džonsonom bila u Izraelu, na poslovnom putovanju.

Na pitanje da li je imala seksualnu i ljubavnu aferu sa Borisom ona je odbila da odgovori, rekavši jedino da su njih dvoje imali "specijalnu vezu".

Boris Džonson je, uprkos tome što je tada formalno bio u braku sa Marinom Viler, već gotovo dve godine u vezi sa Keri Simonds, koja je stručnjak za PR. 

Britanski premijer je, inače, poznat po burnom ljubavnom životu i aferama. Prvo se 1987. oženio sa Alegrom Mostin Oven, sa kojom je studirao na Oksfordu, ali razveli su se pet godina kasnije upravo zbog afere sa Marinom Viler.

Drugu suprugu varao je stalno, otkrili su britanski tabloidi, između ostalog sa novinarkom Petronelom Vajat i Helen Mekentajer.    




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija