• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: bbc/informer.rs

20.11.2019

12:38

JEZIVA SMRT! TRUDNICA JE KRENULA U ŠETNJU KADA SU JE U ŠUMI NAPALI LOVAČKI PSI, uspela je samo da pozove supruga i izusti jednu rečenicu!

Vesti

JEZIVA SMRT! TRUDNICA JE KRENULA U ŠETNJU KADA SU JE U ŠUMI NAPALI LOVAČKI PSI, uspela je samo da pozove supruga i izusti jednu rečenicu!

Podeli vest

Uzimaju se otisci 93 lovačka psa, kao i pasa stradale žene kako bi se utvrdili koji su je tačno napali

Telo 29-godišnje Francuskinje, koja je bila u šetnji sa svojim psima, pronađeno je u šumi, u blizini grada Vilers-Koteresa. Umrla je nakon što su je lovački psi izgrizi po glavi, rukama i nogama, rekao je tužilac Frederik Trin, prenosi BBC.

Uzimaju se otisci 93 lovačka psa, kao i pasa stradale žene kako bi se utvrdili koji su je tačno napali.

ŽIVE NA MINUS 70 I NIKAD NISU BOLESNI! Misterija Staljinovog prstena smrti, najhladijeg naseljenog mesta na planeti! (VIDEO)

Obdukcija je pokazala da je nesretna Francuskinja imala brojne ugrize po celom telu. Pre nego što je ubijena, nazvala je supruga i rekla mu da je zabrinuta jer se nekoliko pasa sprema da je napadne. Suprug je pronašao, a kraj nje su bili njihovi psi koji su cvilili.

Lovački psi bili su u lovu na jelene. Glumica Brigite Bardo, koja se bori za prava životinja, pozvala je vlasti da odmah zabrane sve lovačke aktivnosti, ali dobila je odgovor da nema dokaza da su nesrećnu ženu ubili upravo lovački psi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija