• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Logicno.com

20.11.2019

16:02 >> 16:04

(VIDEO) SRBI PAMET U GLAVU, nekada je HITLERJUGEND spaljivao knjige, danas ZAPADJUGEND spaljuju univerzitete!

Vesti

(VIDEO) SRBI PAMET U GLAVU, nekada je HITLERJUGEND spaljivao knjige, danas ZAPADJUGEND spaljuju univerzitete!

Podeli vest

Ako ste mislili da je mračno doba samo istorija, grešite. Ono se vraća gore i podlije nego ikada

Nacisti su palili knjige, ali danas prozapadna omladina u Hong Kongu pali svoj univerzitet i svoje fakultete. Ludilo je nadvladalo racio. Indoktrinirani studenti su postali zveri bez empatije koji zlom žele činiti dobro, što je više puta viđeno u istoriji. 

Ovo je neoboriv dokaz da su revolucije zasnovane na destrukciji civilizacijsko zlo. Balkanski narodi svih država moraju biti na oprezu, jer slične zveri i indoktrinirani korisni idioti su svuda oko nas. 

Kreator haosa ih može pustiti s lanca u svakom momentu. Srbi, Bošnjaci, Hrvati... pogledajte rezultat sličnih aktivnosti i pamet u glavu.

SRBJA PLAĆA STRATEŠKU KRIZU FRANKO-NEMAČKE OSOVINE! Tri pogrešne odluke koje se tiču Rusije, Balkana i migranata!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija