• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/index.hr

20.11.2019

18:32

NEREŠIVA MISTERIJA! GRAĐANI PRONALAZE KOVERTE PUNE LOVE NASRED ULICE i uredno ih vraćaju! Policija ne može da utvrdi ko je TAJNI DOBROTVOR! (VIDEO/FOTO)

Vesti

NEREŠIVA MISTERIJA! GRAĐANI PRONALAZE KOVERTE PUNE LOVE NASRED ULICE i uredno ih vraćaju! Policija ne može da utvrdi ko je TAJNI DOBROTVOR! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Britanska policija traži misterioznog dobrotvora koji ostavlja koverte pune novca u jednoj gradskoj ulici u malom mestu Blekhol kolijeri na severu zemlje

Nepoznata osoba novac ostavlja od 2014. godine u ovom mestu u britanskom okrugu Daram. Početkom ove nedelje građani su na ulici pronašli kovertu sa 2.000 funti.

Samo od početka ove godine to je već četvrta koverta puna keša, ali čak i 13. u poslednjih pet godina. Sve zajedno na ulicama ovog gradića je ostavljeno više od 26.000 funti.

Policija je pokrenula istragu kako bi otkrila ko se krije iza ovog čina, a usput je pohvalila uzorne i poštene građane koji novac pronađen na ulici nisu uzeli za sebe, već ga doneli u policijsku stanicu.

Policija je u okviru istrage uzela i otiske prstiju sa novčanica, ali uprkos svim naporima oni još uvek nisu uspeli da otkriju identitet vlasnika novca, odnosno dobrotvora.

Detektiv Džon Forster izjavio je za britanske medije da ovaj slučaj i dalje ostaje potpuna misterija.

- Pozdravljamo sve informacije koje će nam pomoći u rasvetljavanju ovog slučaja. Sve bi moglo biti delo filantropa- rekao je detektiv i dodao kako zahvaljuje građanima koji su novac pronašli.

SLAVICA (19) NAŠLA GOMILU PARA NA ULICI! Trošila ih je sa majkom i sestrom, a ONDA JE USLEDIO HLADAN TUŠ

Novac će ostati u policijskoj stanici dve nedelje, a ako se vlasnik do tada ne javi, koverte sa kešom biće prosleđene osobama koje su ih pronašle.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija