• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.11.2019

22:01

RUSKA LEPOTICA ODBILA ŽIRONOVSKOG! Lepota je sprečila da uđe u politiku

Vesti

RUSKA LEPOTICA ODBILA ŽIRONOVSKOG! Lepota je sprečila da uđe u politiku

Podeli vest

"Plejbojeva zečica" zbog svog seksi izgleda nije prihvatila ponudu da bude portparol Liberalnodemokratske stranke Vladimira Žirinovskog. Misli da bi svojim lepotom odvlačila pažnju od bitnih stvari

"Plejbojeva zečica" Marija Liman (25) iz Rostova na Donu zbog svog seksi izgleda odbila je ponudu da bude portparol Liberalno demokratske partije Rusije (LDPR) Vladimira Žirinovskog. Ruska lepotica misli da na ponuđenoj poziciji ne bi bila dobra jer bi svojom lepotom odvlačila pažnju od bitnih stvari.

Prvo je prihvatila

Limanova, koja se proslavila tokom Svetskog prvenstva u fudbalu u Rusiji 2018, kad je proglašena jednom od najseksepilnijih fanova, krajem septembra ove godine dobila je ponudu od LDPR. Lider te stranke Žirinovski pozvao ju je da bude portparol uprave njenog rodnog grada Rostova na Donu, u kojem je LDPR na vlasti. Limanova je prvo bila oduševljena ponudom, te se odmah pohvalila na svom Instagram profilu.

"Dobila sam ponudu Liberalnodemokratske partije Rusije da budem šefica pres službe grada Rostova na Donu. Rešila sam da prihvatim ponudu. Spremna sam da sa uživanjem radim za dobro svog grada i njegovih stanovnika", napisala je Limanova.

ŠOK OTKRIĆE, PUTIN JE "ZA DLAKU PREŽIVEO"! Šef Jeljcinove administracije Valentin Jumašev otkrio STROGO ČUVANU TAJNU!

 

 

Ona je, međutim, nameravala da pres službu vodi iz Londona, gde se preselila ovog leta, ali je u međuvremenu shvatila da to nije moguće. Zato je, između ostalog, ove nedelje objavila da je odbila ponudu LDPR.
- Moj život se trenutno vrti isključivo oko moje glumačke karijere, politika mi nikad nije bila interesantna. Znam kako me ljudi gledaju i znam da bi pričali da ne znam ništa o poslu koji obavljam. Ne želim da odvlačim pažnju sa bitnih stvari - navela je Limanova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Что Вы любите на завтрак ?

A post shared by Мария Лиман Пресс-секретарь (@liman_maria) on Oct 30, 2019 at 3:52am PDT

 

Lepota za glasove

Ona je citirala popularnog ruskog stendap komičara Pavela Volju, koji se jednom našalio na račun toga što političke partije postavljaju nekvalifikovane manekenke na visoke pozicije, u nameri da na osnovu njihove lepote dobiju glasove.
- Sa tim sam u potpunosti saglasna. Te devojke možda nisu robinje nacije, ali su sigurno nečije robinje - rekla je ruska lepotica.

ŠOUMEN RUSKE POLITIKE HTEO DA ZAPOSLI MARIJU

Foto: Reuters

NE PAZI ŠTA PRIČA Vladimir Žirinovski

Vladimir Žirinovski, pukovnik ruske armije i lider treće najjače stranke u Rusiji LDPR. Tvrdi da je nacionalista, a zbog njegovih kontroverznih i politički nekorektnih izjava zovu ga šoumenom ruske politike. Ovo su samo neke od njegovih izjava:
- 1993. je u trci za predsednika Rusije obećao besplatnu votku za sve muškarce i kvalitetan donji veš za žene
- Amerika je prodavnica polovne robe puna pušača ku*aca, drkača ku*aca i pedera
- Kondoliza Rajs (bivša državna sekretarka SAD u vreme Džordža Buša) jeste crna kurva kojoj treba dobar ku*ac. Pošaljite je ovde, jedna od naših divizija će je usrećiti u barakama tokom noći. Gušiće se u ruskoj spermi, koja će joj curiti iz ušiju dok bude puzala do ambasade SAD u Moskvi
- Žene, svi muškarci vas lažu. Kad vam kažu da vas vole, to je laž. Svi muškarci vas mrze, moje dame, jer ih sprečavate da napreduju. Zbog toga su za sve zločine na svetu krive žene
- Predlažem da Rusija legalizuje poligamiju
- Silom treba zauzeti Aljasku, tamo bismo mogli da držimo Ukrajince
- Rešenje za ptičji grip jeste da pobijemo sve ptice
- Trebalo bi da bombardujemo i uništimo Tursku i Amerikance, a Kurdi će nam pomoći

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija