• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija danas

25.11.2019

22:33

DOBIO OGROMAN NOVAC NA LUTRIJI, A ONDA JE NASTAO PAKAO! Tragična priča iz Velike Britanije!

Vesti

DOBIO OGROMAN NOVAC NA LUTRIJI, A ONDA JE NASTAO PAKAO! Tragična priča iz Velike Britanije!

Podeli vest

Britanac koji je bio dobitnik lutrije ubio je sinove i izvršio samoubistvo nakon što je sav novac potrošio na prostitutke

Dejvid Stouks se ubio kuhinjskim nožem nakon što je svoju ženu držao kao taoca tokom petosatnog sukoba sa policijom. Supruga Sali Stokes je takođe sumnjala da je njen suprug upotrebio drogu za silovanje na njoj. Policajci su kasnije otkrili tela njihove dece Adama (11) i petogodišnjeg Metjua koji su ležali na krevetu držeći se za ruke.

Rečeno je da je Stouks ranije osvojio 40.000 funti na lutriji i potrošio dobitke na akcije i novi automobil.

U braku je bio Sali, pomoćnicom menadžera u pabu od 2011. godine, ali njihova veza se pogoršala. Razdvojili su se tri meseca pre ubistva, ali su zbog sinova ostali u dobrim odnosima.

Stouks (43) je pukao nakon što ga je Sali suočila sa saznanjem da koristi prostitutke i da je istraživao drogu "silovanje na sastanku".

Električar je ubio svoja dva sina u porodičnoj kući dok je ona bila kod rođaka kako bi razgovarala o njihovim problemima. Kad se kasnije te večeri vratila u kuću, napao ju je metalnom šipkom i pokušao da je uguši jastukom.

Otkrila je kako je suprug mirno pitao da li želi šolju čaja pre nego što je napao dok se presvlačila na spratu.

MAJKA OPTUŽENA ZA UBISTVO SOPSTVENE DECE! Dve devojčice pronađene mrtve u pregrejanim kolima, HOROR U AUSTRALIJI (VIDEO)!

Stouks je rekao svojoj ženi da su njihovi sinovi "na sigurnom", ali s nekim ko bi im naškodio štetu ako ne pošalje kodirane poruke telefonom.

Komšija je čuo Saline krike i alarmirao policiju, koja je stigla na lice mesta nešto posle 21 sat.

Stoukes je zaključao vrata i odbio da pusti policajce unutra, što je dovelo do pregovora u trajanju od pet sati.

Sali je na saslušanju rekla kako su pregovarači više puta razgovarali sa suprugom telefonom u pokušaju da okončaju opsadu.

Nakon što je policiji rekao da je naoružan pištoljem, Stouks je mirno poveo suprugu gore i nožem je udario u leđa.

Teško povređena Sali je pobegla iz kuće oko 2 sata ujutro kroz ulazna vrata. Naoružani policajci zatekli Stouksa da leži u njegovom krevetu sa kuhinjskim nožem u grudima.

Kasnije tada pronašli tela sinova kako se drže za ruke ispod prekrivača u Matjuovoj spavaćoj sobi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

... Прво у цркву...Онда у "штету"...Ако остане која кинта...

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija