• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: cnn/informer.rs

27.11.2019

13:42

KAKAV BLAM AMERIKANACA! DŽABE IM VOJNI BUDŽET OD 700 MILIJARDI $! Digli borbene avione zbog sumnjive letelice iznad Bele kuće, ispostavilo se da je to - JATO PTICA!

Vesti

KAKAV BLAM AMERIKANACA! DŽABE IM VOJNI BUDŽET OD 700 MILIJARDI $! Digli borbene avione zbog sumnjive letelice iznad Bele kuće, ispostavilo se da je to - JATO PTICA!

Podeli vest

Kratko zatvaranje Bele kuće i američkog Kapitola u Vašingtonu u utorak ujutro moglo je da prouzrokuje jato ptica za koje su službe bezbednosti pomislile da je avion koji je neovlašćeno uleteo u zabranjenu zonu iznad Bele kuće i Kapitol hila

Vojni izvor je rekao da se istražuju tri moguća uzroka incidenta: jato ptica, bespilotne letelice i atmosferska anomalija. Izvor je takođe rekao da helikopteri i lovci koji su poslati da istraže vazdušni prostor iznad glavnog grada SAD nisu našli ništa što bi moglo da podrži teoriju o pticama.

Dva izvora sa Kapitola, međutim, tvrde da bi misteriozni objekat mogao biti jato ptica, budući da se kretao relativno sporim tempom, a njegovi oborisi su se pojavili i zatim nestali sa radara.

 

 

PANIKA U VAŠINGTONU, NEIDENTIFIKOVANI AVION IZNAD GRADA! Bela kuća blokirana, VOJSKA PODIGLA LOVCE, letelica nije odgovarala na pozive kontrole leta!

Snimak razgovora kontrole vazdušnog saobraćaja i pilota vojnih aviona ukazuje da je pilot prijavio jato ptica u vazdušnom prostoru i rekao da oni idu prema severozapadu.

Podsetimo, mediji su u utorak preneli da je došlo do povrede vazdušnog prostora Vašingtona, što je dovelo do privremenog zatvaranja Bele kuće i evakuacije zgrade Kongrea na Kapitolu. Nakon incidenta, Komanda za vazduhoplovnu odbranu Severne Amerike podigla je borbene avione kako bi presrela "sporo kretanje" zbog kojeg je Bela kuća bila blokirana, a Kapitol hil evakuisan.

Podsetimo, vojni budžet SAD iznosi oko 700 milijardi dolara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bota

pre 4 godine

Pa naravno,svi čuvaju svoje predsednike,dižu u vazduh avione i helikoptere,evakuišu palatu predsednika na svaku predpostavku bilo kakve opasnosti, a mi dozvoljavamo da ovom našem Vučiću guraju telefone pod nos,da ga pita šta ko hoće i gde hoće,a o merama obezbeđenja ne treba ni govoriti.Pa Vučiću rulja nezadovoljnih idiota nije dozvolila da uđe ili izađe iz predsedništva ,sa radnog mesta,a šta mi radimo,jesmo li normalni,e bruko.Tako se ne čuva neko ko ovoj zemlju želi i radi dobro,sram nas bilo.

Fikus

pre 4 godine

Paranoja je gadna stvar ... Oni su toliko opsednuti Rusijom i "pretnjom" koja im odatle preti da su i sami vlastodršci počeli da veruju u idiotske priče i laži koje svakodnevno plasiraju svojim građanima da bi opravdali tolike pare koje se daju za odbranu koja ne služi ničemu, osim da se vlasnici vojne industrije bogate do ludila.

Iza ograde

pre 4 godine

A cekaj.. Znaci amerikancima radar moze vidjeti i ptice?

pc

pre 4 godine

Tako su Rusi mislili da je jato ptica pa im čovek sletio na Crveni trg.

Vns

pre 4 godine

Bitno je da su naši Rusi bez mana...oni kada oslobađaju taoce ,decu u pozorištu...pobiju pola sale,da bi 'oslobodili' nedužne....

Nesa

pre 4 godine

Strasna nacija.paranoicna.ali stici ce ih bozja kazna.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija