• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

27.11.2019

19:01

OVAKO PUTIN GRLI! Ruski predsednik otvorio novi auto-put NEVA, skoknuo na džudo, a onda ZAGRLIO NJU!! (VIDEO)

Vesti

OVAKO PUTIN GRLI! Ruski predsednik otvorio novi auto-put NEVA, skoknuo na džudo, a onda ZAGRLIO NJU!! (VIDEO)

Podeli vest

Ruski predsednik je prisustvovao otvaranju novog auto-puta Moskva-Sankt Peterburg i posetio džudo-klub „Turbostroitelj“, a takođe je bio na otvaranju spomenika piscu Danilu Granjinu, nakon čega je razgovarao sa stanovnicima Sankt Peterburga

Tokom razgovora sa stanovnicima Sankt Peterburga predsednik Rusije Vladimir Putin zagrlio je uplakanu stanovnicu severne ruske prestonice.

 

 

- Bakica u masi je zaplakala videvši da predsednik odlazi- napisao je novinar Dmitrij Smirnov na svom nalogu na Tviteru.

Primetivši ženinu reakciju, Putin se vratio, saslušao o problemu koji ima njena ćerka, a zatim je zagrlio.

Ruski predsednik Vladimir Putin prethodno je otvorio novi auto-put koji spaja Moskvu sa Sankt Peterburgom, a kako je saopštio, put će se zvati „Neva“.

 

 

Putin je rekao da je odluka o nazivu puta doneta putem javnog glasanja, a među predloženim imenima bili su i „Valdaj“ i „Dve prestonice“. Infrastruktura trase, poručio je ruski lider, biće najsavremenija, kao i sam put.

 

 

Novi auto-put M11 dužine 700 kilometara treba da postane pravi poligon za testiranje i primenu naprednih tehnologija, kako u IT sektoru, tako i u oblasti saobraćaja, a biće jedan od najbezbednijih u Rusiji.

Prosečno vreme putovanja iznosiće oko pet i po sati, u poređenju sa prethodnih osam časova, koliko je trajao put besplatnom trasom M10 Moskva-Sankt Peterburg.

Stručnjaci su uvereni da će ovaj auto-put, pored povećanje brzine prevoza putnika i robe, dati i novi podsticaj za razvoj važnih industrijskih grana, kao i mogućnost za primenu novih tehnologija.

NI PUTIN NIJE ZNAO KUDA DA IDE! Ruski predsednik iskren: TEŽAK JE BIO MOJ PUT! Hteo je da bude pilot, pa mornar, a pomogli su mu RODITELJI I TRENER!

Predviđeno je da se od proleća 2020. godine na auto-putu M11 započne testiranje bespilotnih vozila. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija