• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

02.12.2019

20:30

(VIDEO) TRAMP ZABORAVIO NA MELANIJU! Ovaj potez predsednika SAD nije bio baš šmekerski!

Vesti

(VIDEO) TRAMP ZABORAVIO NA MELANIJU! Ovaj potez predsednika SAD nije bio baš šmekerski!

Podeli vest

Predsednik SAD Donald Tramp setio se svoje supruge Melanije tek na pola puta ka helikopteru. Snimak ovog događaja je objavio na Jutjubu kanal „Foks 10 Feniks“

Na snimku se vidi kako američki lider sam kreće ka letelici. Međutim, Tramp se nasred puta zaustavio i sačekao suprugu, sa kojom je zatim ušao u helikopter. Neki novinari su pretpostavili da je predsednik u prvi mah zaboravio svoju suprugu.

Ovo nije prvi put da Tramp stavlja Melaniju u nezgodan položaj. U avgustu su ga optužili da ne poštuje suprugu zbog snimka na kom se vidi kako Tramp se triput udara po nozi, a kroz nekoliko sekundi u njegovom pravcu ide Melanija.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Papundek

pre 4 godine

Ma kakvi zaboravio, on je 100% zdrav covek!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija