• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf.rs

03.12.2019

13:03

MAJKA USTALA DA NAHRANI BEBU, a onda u fioci kauča UGLEDALA PRIZOR IZ NAJGORE NOĆNE MORE

Vesti

MAJKA USTALA DA NAHRANI BEBU, a onda u fioci kauča UGLEDALA PRIZOR IZ NAJGORE NOĆNE MORE

Podeli vest

Dečak star dve godine umro je nakon što se zaglavio u fioci kauča.

Pretpostavlja se da je mališan hteo da se igra žmurke, pa je ustao iz kreveta kada su svi spavali i uvukao se u fioku. Međutim, dečak je slučajno povukao kanap i da ga je gornji deo kauča preklopio. Mališan je ubrzo ostao bez vazduha i ugušio se, a njegovo beživotno telo u zoru je pronašla njegova majka.

Ona je lokalnim medijima ispričala da su oni toga dana iz fioke vadili zimsku odeću i unutra pakovali letnju.

- Dok smo suprug i ja sređivali, on se neprestano igrao oko nas i više puta je ulazio i izlazio iz fioke kako bi se sakrio od nas, to mu je bilo zanimljivo. Uveče smo krenuli ranije na spavanje, oko 19 časova jer imamo i bebu, pa smo bili preumorni. Namerno smo ostavili malo podignut kauč kako bi se fioka luftirala... -objasnila je majka za grčke medije šta je prethodilo tragediji.

Majka kaže da ni ona ni suprug nisu čuli kada je dečačić ustao. Kaže da je sin zaspao u njenom zagrljaju oko 19.30, a potom je i ona pala u san. Da deteta nema shvatila je tek u 5 ujutru, kada je ustala da nahrani bebu, i počela je da ga traži.

Ubrzo ga je pronašla u kauču, ali mališan nije davao znake života.

Roditelji su odmah odjurili u bolnicu, ali za dečaka nije bilo spasa, lekari su samo mogli da konstatuju smrt.

Policija je odmah privela roditelja, ali su nakon davanja iskaza i otac i majka pušteni na slobodu. Tragedija je okarakterisana kao nesrećan slučaj.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija