• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

04.12.2019

10:02

AMERIČKO NJET ZA RUSKU DELEGACIJU! Rat vizama NE JENJAVA! Ruska ambasada: Opet lažni napadi SAD na nas!

Vesti

AMERIČKO NJET ZA RUSKU DELEGACIJU! Rat vizama NE JENJAVA! Ruska ambasada: Opet lažni napadi SAD na nas!

Podeli vest

Američke vlasti nisu izdale vize delegaciji Saveznog trezora Rusije i diplomati Olegu Maljginovu, saopštila je ruska ambasada u Vašingtonu

U saopštenju se precizira da je delegacija Trezora trebalo da stigne u američku prestonicu 3. decembra kako bi učestvovala na Konferenciji Međunarodnog instituta za regulisanje revizorske profesije.

PRLJAVA IGRA AMERIKE, RUSIJA URUČILA PROTESTNU NOTU! Vašington odbio da izda vize Kosačovu i članovima ruske delegacije u skupštini UN!

- Stejt department takođe je sprečio posetu direktora Odeljenja za rad sa sunarodnicima u inostranstvu Ministarstva spoljnih poslova Rusije Olega Maljginova Omladinskom forumu u Njujorku, koji je održan od 28. do 29. novembra 2019. godine- dodala je ambasada.

Diplomate su optužile američke vlasti da kontinuirano ograničavaju ulazak ruskih zvaničnika i ometaju "najvažnije pregovaračke formate".

- Na sajtu Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Moskvi i dalje stoji obaveštenje kojim se krivica za pokretanje ’viznog rata‘ prebacuje na Rusiju. Nije bilo nikakvog razloga za takve lažne napade na nas. Amerikanci su ponovo, po ko zna koji put, sve preokrenuli naglavačke- naglašava diplomatska misija.

Podsetimo, pre ovog slučaja SAD nisu izdale vize svim članovima ruske delegacije koji su trebali da prisustvuju velikom zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija