• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.12.2019

12:46

MISTERIOZNA SMRT RUSKOG MILIJARDERA USRED ENGLESKE! Šetao psa i udarila ga kola! NESREĆA ILI UBISTVO S UMIŠLJAJEM?!

Vesti

MISTERIOZNA SMRT RUSKOG MILIJARDERA USRED ENGLESKE! Šetao psa i udarila ga kola! NESREĆA ILI UBISTVO S UMIŠLJAJEM?!

Podeli vest

Ruski milijarder, koji je živeo u Velikoj Britaniji, preminuo je nakon što ga je udario automobil dok je šetao psa u Sariju, u mirnoj ulici

Čelnici policije u Sariju potvrdili su da je jedan muškarac u kasnim četrdesetim oboren na ulici, i da je kasnije podlegao povredama, dok su ruski mediji naveli da je reč o tajkunu Dmitriju Obretetskom (49).

Britanska policija je apelovala na sve koje imaju bilo kakve informacije o tragičnom incidentu, u kome su "učestvovala" tri automobila da im se jave, dok je u ruskim medijima prijatelj preminulog Obretetskog Pavel Borovkov izneo sumnju da je milijarder ubijen sa umišljajem.

Borovkov je za ruski portal Life izjavio da je Obretetski dugo živeo u Velikoj Britaniji, ali da je često dolazio u rodnu Rusiju, uglavnom zbog poslova, dodavši:

- Znate, u Velikoj Britaniji vozači veoma oprezno voze kola...Zato nikako ne mogu da isključim mogućnost da ga je neko namerno oborio.

Incident se dogodio još 25. novembra, ali je tek sad isplivao u javnost, što dodatno podgrejava sumnju u čudne okolnosti smrti ruskog milijardera. On je, kako pišu ruski mediji, bio u komi nekoliko dana, ali mu nije bilo spasa.

Kako podseća Dejli mejl, ovo je poslednja u seriji misterioznih smrti poznatih Rusa u Velikoj Britaniji. Sve je počelo sa smrću Badrija Patarkatsišvilija 2008, četiri godine kasnije preminuo je Aleksander Peripilični, a 2013. Boris Berezovski.

MISTERIOZNA SMRT TOP-MENADŽERA U RUSIJI! Belgijski biznismen pao kroz prozor UKLETE ZGRADE - nesreća, samoubistvo ili ubistvo?!

Ruski mediji opisuju Obretetskog kao milijardera koji je svoje bogatstvo počeo da stiče u Volgogradu, nakon raspada Sovjetskog saveza, da bi se potom sa suprugom i decom preselio u Veliku Britaniju i nastavio uspešno da posluje i gomila novac.

Imao je kompaniju koja je bila distributer za Rusiju čuvenih konditorskih proizvoda Mars i Nestle, ali i drugih velikih brendova.

On je, takođe, postao heroj i među fudbalskim pristalicama u rodnoj Rusiji kada se tokom Evropskog prvenstva 2008. godine slikao među morem holandskih navijača razvivši ogromnu rusku zastavu. Rusija je tada savladala Holandiju sa rezultatom 3-1. 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija