• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: radiosarajevo.ba/informer.rs

05.12.2019

14:55

DEČAK JE KRVAV, U DONJEM VEŠU ULETEO U PEKARU! Nekoliko minuta kasnije otkriven je MONSTRUOZAN ZLOČIN! (VIDEO)

Vesti

DEČAK JE KRVAV, U DONJEM VEŠU ULETEO U PEKARU! Nekoliko minuta kasnije otkriven je MONSTRUOZAN ZLOČIN! (VIDEO)

Podeli vest

Javnost u Rusiji šokirao je zločin koji se u utorak desio u gradu Mendeljevsku, u republici Tatarstan. Tamo je 41-godišnji meštanin Ajnur Harisov u alkoholisanom stanju na smrt nožem izbo bivšu suprugu Angelinu, 19-godišnjeg pastorka i svog 2-godišnjeg sina

U kući u kojoj se desio stravičan zločin bio je i 11-godišnji Nikita, pastorak Ajnura Harisova, koga su u noći probudili krici. U tom trenutku očuh je već ubio njegovu majku i starijeg brata, a 2-godišnji brat je vrištao.

Nikita je skočio iz kreveta, ali ga je očuh napao nožem, a zatim naredio da se vrati u sobu jer će se "kasnije njime pozabaviti". Zaključao je sva vrata, ali je Nikita razbio prozor i bosonog, u donjem rublju, sav krvav, pobegao u hladnu noć.

Spas je pronašao u obližnjoj pekari čije su nadzorne kamere snimile užasan prizor prestravljenog dečaka.

MIOLJKU NIKO NIJE POSETIO 20 GODINA, A ONDA JE JEDNE NOĆI ČULA HRKANJE ISPOD PROZORA! Kada je otvorila vrata, ZALEDILA SE

Na snimku se vidi ranjeni dečak koji zaposlenima u pekari priča šta se dešava. Radnici pekare pozvali su policiju i hitnu pomoć, a potom umotali promrzlog i preplašenog dečaka u prekrivač i toplu odeću, pokušavši da mu saniraju rane.

Policija je stigla na mesto zločina i uhapsila ubicu. Dvogodišnja beba još je davala znake života, ali je, nažalost, u bolnici podlegla povredama.

Navodno su alkohol i ljubomora bili motivi zastrašujućeg zločina. Ajnur Harisov je tri puta osuđivan zbog krađa i nanošenja telesnih povreda. Pokojna Angelina nije konzumirala alkohol, radila je u službi socijalne zaštite.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija