• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/index.hr

05.12.2019

15:13

PEDOFILSKA BANDA DELILA DEVOJČICU KAO MESO! Porota na suđenju ZGROŽENA detaljima ZLOSTAVLJANJA MALOLETNICE!

Vesti

PEDOFILSKA BANDA DELILA DEVOJČICU KAO MESO! Porota na suđenju ZGROŽENA detaljima ZLOSTAVLJANJA MALOLETNICE!

Podeli vest

Petorici muškaraca pakistanskog porekla sudi se po optužbi da su kontinuirano silovali devojčicu koja je imala samo 12 godina i podvodili je drugim muškarcima koji su je takođe silovali

Devojčicu su "delili kao komad mesa", prodajući je za seks sa muškarcima, čula je, između ostalog, zgrožena porota na suđenju pedofilskoj bandi iz engleskog grada Telforda, prenose britanski mediji.

Žrtva je u snimljenom iskazu, koji je emitovan na sudu, svedočila da ne može da prebroji koliko puta su je optuženi silovali tokom dve godine "pakla", koliko je njena agonija trajala. 

Međutim, Mohamed Ali Sultan, Amhad Husain, Šafik Junas, Nazam Aktar i Mohamad Rizvan poriču krivicu, prenosi BBC.

Tužioci na sudu u Birmingemu tvrde da su optuženici silovali devojčicu na prljavom dušeku na spratu iznad jednog fast fuda i prisiljavali je na seks u dvorištu crkve.

Žrtva je ispričala kako su je dostavljač Tanvir Ahmed i kasnije Mohamed Ali Sultan kupili svaki dan posle škole i "delili okolo s drugim azijskim muškarcima". 

Dodala je da nijedan učitelj u njenoj školi nije intervenisao, dok su je maltretirali, a zatim i "trgovali između muškaraca i silovali". Priznala je da je zbog svega razmišljala o samoubistvu. 

U jednom navratu jedan od petorice optuženih je čak i urinirao po njoj. 

Ispričala je i kako je Tanvir Ahmed vrbovao pre nego što ju je silovao, a onda je nastavio da je prisiljava na seks sa drugim muškarcima. On, međutim, nije među optuženicima, jer je u međuvremenu deportovan u Pakistan zbog "drugih krivičnih dela".

NOVA PEDOFILSKA AFERA U KATOLIČKOJ CRKVI! Sveštenik, osuđen za SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE DECE vraćen u službu i PONOVIO ZLOČIN! (VIDEO)

- Ahmed je bio ključna osoba u ovoj pedofilskoj bandi. Žrtva je videla kako mu nepoznati stariji muškarci daju novac nakon što bi je silovali na spratu iznad istog fast fuda- rekla je u sudnici tužiteljka Mišel Hili.

Kad bi žrtva pokušala da odbije prisilni seks, Sultan bi je tukao i pretio njoj i njenoj porodici, govoreći joj, između ostalog, da će joj "spaliti kuću do temelja". 

ŠOKANTNI ZLOČINI KOJI SU POTRESLI HRVATSKU! OVO SU NAJGORI PEDOFILI U SUDSKOJ PRAKSI! Oni su počinili UBISTVA, INCEST, SILOVANJA!

Sultan (33) je već osuđivan za slična krivična dela protiv mladih devojčica. 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija