• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.12.2019

15:27

MAMA, TAKSISTA IZGLEDA SUMNJIVO! Poslala je poruku iz taksija, a onda je počeo horor!

Vesti

MAMA, TAKSISTA IZGLEDA SUMNJIVO! Poslala je poruku iz taksija, a onda je počeo horor!

Podeli vest

Majka troje dece (27) vraćala se sa razgovora za posao u utorak uveče u centru grada, kada je primetila da se taksista čudno ponaša

Majka troje dece poslala je Vocap poruku svojoj majci, rekavši da taksista izgleda sumnjivo, samo nekoliko trenutaka pre nego što je oteta.

Karen Espindola vratila se svojim najmilijima nakon što je nestala u utorak uveče. Snimak je pokazao trenutak kada su vlasti Meksiko Sitija ušle u njenu stambenu zgradu. Njen brat Danijel Espindola preko Fejsbuka je obavestio prijatelje i javnost da je pronađena.

DEČAK JE KRVAV, U DONJEM VEŠU ULETEO U PEKARU! Nekoliko minuta kasnije otkriven je MONSTRUOZAN ZLOČIN! (VIDEO)

OBJAVLJENE TAJNE IZ SPAVAĆE SOBE MELANIJE I TRAMPA! Oterala ga je na drugi sprat, ona je ta koja vuče o konce o svemu i VLADA IZ SENKE?!

- Hvala svima na podršci! Karen Espindola, moja sestra, je već kod kuće. Istraga će se nastaviti. Ne želim nikome da ovo doživi - dodao je.

Ova 27-godišnja žena vraćala se sa razgovora za posao u utorak uveče u centru grada, kada je primetila da se njen taksista čudno ponaša. Tada je poslala majci poruku, nakon čega ju je majka savetovala da izađe iz vozila, a odmah zatim i da joj pošalje svoju lokaciju.

Brzo su obavestili policiju, koja je pokrenula hitnu potragu, pa je žena na sreću brzo pronađena. Najmanje 1.533 osobe su otete u Meksiku tokom prvih 10 meseci 2019. godine, uključujući 152 u mesecu oktobru.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija