• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: bild.de/informer.rs

06.12.2019

15:05

SMRT MALE PEGI MISTERIJA I POSLE 18 GODINA! Nestala je 2001, nedavno je nađen njen kostur, a porodicu je jedan potez policije ostavio bez teksta! (VIDEO)

Vesti

SMRT MALE PEGI MISTERIJA I POSLE 18 GODINA! Nestala je 2001, nedavno je nađen njen kostur, a porodicu je jedan potez policije ostavio bez teksta! (VIDEO)

Podeli vest

Sedmog maja 2001. nestala je tada devetogodišnja devojčica Pegi Knobloh iz Linhtenberga, u Gornjoj Frankoniji (nemačka pokrajina Bavarska). Tek 15 godina kasnije sakupljači pečuraka našli su njen kostur, a dan-danas nije jasno ko je kriv za njeno ubistvo

Ovih dana, 18 godina nakon zločina, na videlo izlaze nove, sumnjive metode istražitelja. Da bi utvrdilo ko je oteo i zadavio učenicu, tužilaštvo je prisluškivalo čak i telefonske razgovore Pegine sestre Jasmin i njene majke Suzane Knobloh (47), saznaje Bild.

Čak i razgovori komšija u Haleu, koji nemaju nikakve veze sa slučajem, i koji nisu ni poznavali Pegi, prema informacijama lista, spominju se u sudskim dokumentima.

Njena sestra, fizioterapeutkinja Jasmin, koja danas ima 22 godine, izjavila je za Bild am zontag:

- Vest da su prisluškivali moj telefon bila je šok za mene. Da nisu možda sumnjali da ja imam nekakve veze s nestankom starije sestre. Imala sam tri godine. Nije mi jasno zašto su me špijunirali, s kim je trebalo da budem u kontaktu?

KLARKSON: TUNBERGOVA JE LUDA I OPASNA! Poznati TV voditelj se ponovo okomio na malu Šveđanku!

Istražitelji su u dva navrata tokom dužeg vremena prisluškivali celokupnu telefonsku komunikaciju porodice. Čitavu godinu - od 2013. do 2014. Istovremeno, prisluškivali su i okruženje Ulvija K, koji je prethodno bio osuđen za ubistvo, ali je 2014. oslobođen.

Počevši od 2015. istražitelji ponovo prisluškuju, a to je navodno trajalo donedavno. Pretpostavljali su da bi porodici mogao da se javi saučesnik ili čak počinilac, kao i da je s Peginim nestankom možda čak povezan majčin bivši dečko.

Slučaj do danas nije rasvetljen, niko nije osuđen za ubistvo, niti je protiv nekoga podignuta optužnica. Košmar Pegine porodice se nastavlja.

- Nemamo šta da krijemo. Meni lično ne smeta što su nas prisluškivali, ali kad pomislim koliko je vremena i energije utrošeno za prisluškivanje, a ja sam i nakon 18 godina pakla bez odgovora - izjavila je majka Suzane za Bild am zontag.

ONA JE NAJSKROMNIJA KRALJICA NA SVETU I VLADA NAJSREĆNIJOM ZEMLJOM NA SVETU! Nikada nisu ratovali, a ono što je uradila nakon venčanja, ŠOKIRALO JE SVE (FOTO/VIDEO)

- 7. maj 2001: Pegi je nestala na povratku iz škole.

- Avgust 2001: Uhapšen je Ulvi K. (tada 24). Mentalno zaostali mladić priznao je da je silovao Pegi.

- 30. april 2004: Ulvi K. osuđen je na doživotnu robiju zbog ubistva.

- 14. maj 2014: Ulvi K. je oslobođen, nakon što je svedok, koji ga je optužio, povukao iskaz.

- 2. jul 2016: Dok je brao pečurke, čovek je u Tiringijskoj šumi našao Pegine ostatke

- 12. septembar 2018: Policija je pretresla kuću Manuela S, nakon što su ih tragovi odveli da njega. On je kasnije priznao da je 2001. odneo Pegino telo u šumu, ali poriče da ju je ubio.

Istraga se nastavlja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija