• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

10.12.2019

07:43 >> 09:29

SRUŠIO SE VOJNI AVION SA 38 PUTNIKA! Ratno vazduhoplovstvo potvrdilo crne slutnje!

Vesti

SRUŠIO SE VOJNI AVION SA 38 PUTNIKA! Ratno vazduhoplovstvo potvrdilo crne slutnje!

Podeli vest

Ratno vazduhoplovstvo Čilea saopštilo je danas da se vojni avion, koji je ranije nestao s radara, srušio

Ratno vazduhoplovstvo se oglasilo saopštenjem, koje je prenelo i na svom Tviter nalogu.

Avion, u kojem se nalazilo 38 osoba, uputio se u bazu na Antarktiku, kontakt je izgubljen sat vremena po poletanju, a vlasti su nekoliko sati kasnije saopštile da nisu optimistične.

Vojska je ranije saopštila da je pokrenula akciju potrage i spasavanja. U pitanju je avion "C-130 Herkules" u kom je bilo 17 članova posade i 21 putnik, među kojima troje civila.

Avion je poleteo iz Punta Arenasa u ponedeljak u 16.55 sati po lokalnom vremenu, a kontakt je izgubljen nešto posle 18 sati.


 

 

Vazduhoplovne snage su objavile da sa avionom nisu imale kontakt više od sedam sati i da je verovatno da je letelica ostala bez goriva.
 

 

U avionu se nalazilo osoblje koje je trebalo da pregleda plutajući naftovod kojim se snabdeva antarktička baza.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija