• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mk.ru/informer.rs

11.12.2019

11:16

ANJA JE DEDI POSLALA ČUDNU PORUKU, KOMŠIJE SU ČULE NEŠTO STRAŠNO IZ STANA, a sutradan su lepu studentkinju pronašli mrtvu na terasi!

Vesti

ANJA JE DEDI POSLALA ČUDNU PORUKU, KOMŠIJE SU ČULE NEŠTO STRAŠNO IZ STANA, a sutradan su lepu studentkinju pronašli mrtvu na terasi!

Podeli vest

Studentkinja Anja brutalno je ubijena na jugozapadu Moskve. U utorak su rođaci pronašli telo 20-godišnje devojke umotano u ćebe na balkonu njenog stana

Osumnjičeni za ubistvo Konstantin Č. ima 23 godine i u bekstvu je. Anja je trebalo da diplomira 2020. godine na filološkom odeljenju RUDN (studirala je francuski, engleski i nemački jezik).

Devojka od nedelje nije stupila u kontakt sa svojim 71-godišnjim dedom. Dan ranije, u subotu, deda, koji se starao o njoj (njena majka tragično je umrla pre pet godina), posetio je svoju unuku.

Ona se malo razbolela: grlo je bolelo. Deda joj je doneo lekove. Uveče je otišao kući, a kada je u nedelju pokušao da se čuje sa njom preko telefona, Anja je bila nedostupna.

Ovo je bio alarm upozorenja jer je Anja sa rođacima razgovarala nekoliko puta dnevno.

U ponedeljak uveče stigla je SMS poruka: "Deda, osećam se loše, spavala sam ceo dan".

BIZNISMEN I LJUBAVNICA UHVAĆENI DOK SU IMALI S*KS U KOLIMA Ono što se potom dogodilo je JEZIVA PRIČA KOJA JE ŠOKIRALA I POLICIJU

REZULTATI OBDUKCIJE UBIJENE LANE (18) otkrili su JEZIV PODATAK

Ova poruka je bila neuobičajena za Anju, jer tako nikada nije nazivala dedu.

Tada je Anja ponovo prestala da komunicira sa dedom. Deda i baka su u utorak pronašli devojčino telo na balkonu njenog stana - noge su joj bile vezane i bila je umotana u ćebe. Vrata stana su bila zatvorena.

Deda je rekao da se pre tri nedelje izvesni Konstantin, preselio kod njegove unuke, koju je upoznao u prodavnici u kojoj je radio. Njegove namere bile su na prvi pogled ozbiljne: kupio je televizor za Anjin stan, planirao da kupi mašinu za veš... Sumnja se da je on brutalno ubio devojku, udarajući je u glavu tupim predmetom.

Komšije su za ruske medije posvedočile kako se u noći kada je Ana ubijena iz njenog stan čula glasna muzika, Anino vrištanje i tupo udaranje u zid.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija