• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.12.2019

11:16

ŽESTOKO OPLEO PO SVETSKIM MOĆNICIMA! TRAMP ne oprašta MAKRONU I TRUDOU ogovaranje i ovako IM UZVRAĆA!

Vesti

ŽESTOKO OPLEO PO SVETSKIM MOĆNICIMA! TRAMP ne oprašta MAKRONU I TRUDOU ogovaranje i ovako IM UZVRAĆA!

Podeli vest

Američki predsednik Donald Tramp je po povratku sa samita NATO iz Londona i dalje bio ljut na kanadskog premijera Džastina Trudoa i francuskog predsednika Emanuela Makrona, zbog toga što su ga ogovarali u Bakingemskoj palati

On je na sastanku iza zatvorenih vrata sa ambasadorima UN u Beloj kući bio toliko besan i žestoko opleo po Makronu i Trudou da je njima bilo neprijatno, piše Dejli mejl.

Za francuskog predsednika Emanuela Makrona rekao je da je smarač i gnjavator. Ali, to nije sve što je imao da kaže o prvom čoveku Francuske, s obzirom da mu je dao novi, pogrdan nadimak- kratki, odnosno mali.

Kako je javio američki tabloid Dejli bist tri izvora potvrdila su da je Tramp zaista izgovorio ove uvrede na račun Makrona. Osim što ga je nazvao "mali Makron", on ga je još kritikovao zato što nije uradio dovoljno prilikom nedavnih pregovora sa Iranom.

TRAMP POBESNEO, NAPUŠTA NATO SAMIT! Haos u Londonu - šef SAD saznao da ga ogovaraju, pa ZAGRMEO o svetskom moćniku: ON JE DVOLIČAN! (VIDEO)

A tek mu je kanadski premijer "stao na žulj", s obzirom da ga je tokom sastanka sa ambasadorima UN, konstantno ogovarao i omalovažavao, piše Dejli bist, dodajući da se to nastavilo i tokom svečane večere kada je potpuno ocrnio Makrona i Trudoa, pri tom vičući.

SVETSKI MOĆNICI MALO POPILI, PA IM SE RAZVEZAO JEZIK! Isplivao ŠOKANTAN SNIMAK, POGLEDAJTE KOGA SU OGOVARALI (VIDEO)

Uvrede na račun njegovih kolega izneo je pred petnaestak ambasadora Ujedinjenih nacija u Beloj kući, koji su se osećali veoma neprijatno. Trampova tirada trajala je desetak minuta, i umesto da se razgovara o tome da članice NATO izdvajaju više novca za bezbednost, što je i bila tema sastanka, sve se svelo na vređanje francuskog i kanadskog kolege.

Podsetimo, francuski predsednik Emanuel Makron, kanadski premijer Džastin Trudo i britanski šef vlade Boris Džonson uhvaćeni su kako olajavaju američkog predsednika usred Bakingemske palate na koktelu povodom samita NATO prošle nedelje, a video sa njihovim ogovaranjem postao je viralan.

TRAMP (NI)JE PODVIO REP... Ceo svet ga ismeva, a on Amerikancima prodaje ŠARENU LAŽU DA GA SVETSKI MOĆNICI POŠTUJU!

Iako se Tramp već dva puta oglašavao povodom skandala u Bakingemskoj palati, a po povrtaku u Ameriku rekao da je zadovoljan boravkom u Londonu, očigledno ne može da oprosti Makronu i Trudou što su ga ogovarali.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija