• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

18.12.2019

20:08

HAFTAROVA VOJSKA OPKOLILA VLADINE SNAGE U TRIPOLIJU! Turski specijalci čuvaju Vladu Faiza Saradša!

Vesti

HAFTAROVA VOJSKA OPKOLILA VLADINE SNAGE U TRIPOLIJU! Turski specijalci čuvaju Vladu Faiza Saradša!

Podeli vest

Libijska nacionalna armija opkolila je sa kopna snage Vlade nacionalnog jedinstva u prestonici Libije Tripoliju, izjavio je brigadni general Ahmed Mahdšub

Prema njegovim rečima, u nekim regionima Tripolija u toku su ulične borbe protiv odreda Vlade nacionalnog jedinstva. Prestonica je okružena "od mosta Zahra do Bakije".

- Oni su se odatle u potpunosti povukli. Naši odredi su se sreli, čime je prestonica u potpunosti opkoljena (sa kopna) - izjavio je Mahdšub.

Haftarove snage su ranije saopštile da uspešno nastavljaju ofanzivu.

POMOLITE SE ZA MENE! TRAMP uoči opoziva ZAVAPIO: NISAM NIŠTA LOŠE URADIO!

Prošle nedelje je Halifa Haftar izjavio da počinje odlučujuća borba za Tripoli. U ponedeljak je saopšteno da su u Tripoli poslate jedinice turskih specijalnih snaga radi obezbeđivanja članova Vlade Faiza Saradša.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija