• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Logicno/Informer

19.12.2019

21:53

UZBUNA! DECI NUDE KNJIGU KOJA IH UČI KAKO PRIZVATI ZLE DUHOVE! Večera vam se ne sviđa? Pozovite demona da je pretvori u kolačiće. Ne želite ići u školu? Pozovite demona da vas razboli...

Vesti

UZBUNA! DECI NUDE KNJIGU KOJA IH UČI KAKO PRIZVATI ZLE DUHOVE! Večera vam se ne sviđa? Pozovite demona da je pretvori u kolačiće. Ne želite ići u školu? Pozovite demona da vas razboli...

Podeli vest

Međunarodno udruženje egzorcista (AIE) upozorilo je roditelje na 'Dečju knjigu demona', knjigu koja uči decu od pet godina kako prizvati demone kako bi im pomogli u problemima poput nasilnika i svakodnevnih zadataka

Bizarna knjiga, objavljena početkom ove godine, prikazuje deci od pet do 10 godina kako pozivati razne zle duhove kako bi rešili svoje probleme pomoću niza jednostavnih simbola (koje je lako nacrtati malim rukama!).

Večera vam se ne sviđa? Pozovite demona da ju pretvori u kolačiće. Ne želite ići u školu? Pozovite demona da vas razboli. Egzorcisti su živopisni.

- Dečja knjiga demona" prikazuje pozivanje demona kao nečeg "uobičajenog i preporučljivog". Poziva decu da se sjedine s njima, da ih iskoriste ... Ne igrajte se s demonima - procenio je predsednik AIE, Francesco Bamontei.

Ko detetu dozvoli ili kaže da pozove demona, nalik je osobi koja u ruke stavlja granatu s kojom se može igrati. Pre ili kasnije dete će je aktivirati, a bomba će eksplodirati u njihovim rukama.

ŠOKANTNO OTKRIĆE! PENTAGON TROVAO SVOJE VOJNIKE! Pripadnici američkih snaga koji su SEJALI SMRT u Avganistanu i Iraku UMIRU OD RAKA!

Knjiga je deo trenda "obožavanja đavola" kao "normalne alternative drugim religijama, rekao je Bamonte dodajući da pružanje takve građe deci zbunjuje njihovo "razumevanje između onoga što je dobro i onoga što je loše".

- Naučiti decu da traže pomoć od demona - čak i onih koji su upakovani kao prilagođeni deci, s kapom između uobičajenih rogova - to je kao da im kažete da potraže pomoć od kriminalaca - rekao je on.

BIO SAM SADAMOV SIN! Šokantana ispovest dvojnika zloglasnog Udaja Huseina: BIO JE RAZVRATAN, NIKADA NIJE PRAŠTAO, a kad bi video lepu ženu...

Dok izdavač Koyama Press predstavlja knjigu kao "paranormalnu parodiju" - čak i nakon bezbroj zastrašujuće negativnih kritika roditelja koji su je opisali kao da je izašla "ravno iz jama pakla" i da je "čisto zlo" - ona i dalje postavlja decu u rizik da se demoni uvuku u njihov dom i vode ih putem večnog prokletstva, upozorili su egzorcisti.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lekari sveta

pre 4 godine

pa cekaj , zar nije ta Medjunarodna Organizacija Egzorcista ustvari grupa katolickih popova koji siluju casne sestre i malu decu , i oni misle da samo oni moraju da budu u djecjim knjigama i samo njih deca da pozivaju .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija