• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.12.2019

09:13

VULKAN ODNEO JOŠ JEDAN ŽIVOT! Broj žrtava erupcije porastao na 19!

Vesti

VULKAN ODNEO JOŠ JEDAN ŽIVOT! Broj žrtava erupcije porastao na 19!

Podeli vest

Broj žrtava erupcije vulkana na Novom Zelandu porastao je na 19, nakon što je u toku noći preminula još jedna osoba u bolnici u Oklendu

Ovu tužnu vest saopštila je danas novozelandska policija.

U trenutku erupcije vulkana 9. decembra na ostrvu je bilo 47 osoba, od kojih je 13 odmah preminulo, dok je više od 20 prebačeno u bolnicu sa opekotinama, prenosi AP.

ERUPCIJA VULKANA KAO KATASTROFA U ČERNOBILJU! Policija pokreće istragu, ŠEST ŽRTAVA STRADALO NA BELOM OSTRVU!


Do sada nisu pronađena tela dve osobe za koje se pretpostavlja da su nestale u moru nakon erupcije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija