• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fakti/Informer

28.12.2019

17:51

JELJCINU  U RODNOM GRADU HOĆE DA OTMU ULICU I DAJU JE STALJINU! Komunisti Rusije prikupljaju potpise građana Jekaterinbutrga!

Vesti

JELJCINU U RODNOM GRADU HOĆE DA OTMU ULICU I DAJU JE STALJINU! Komunisti Rusije prikupljaju potpise građana Jekaterinbutrga!

Podeli vest

U rodnom gradu Borisa Jeljcina potpisuje se peticija da se Jeljcinova ulica preimenuje u Staljinovu

Gradonačelnik Jekaterinburga Aleksandar Visokinski izjavio je da je spreman da razmotri inicijativu komunista da Ulicu Borisa Jeljcina preimenuje u - Ulicu Josifa Staljina.        

Ovo je utoliko indikativnije što je Jekaterinburg - Jeljcinov rodni grad.
        
Visokinski je verovatno zato dodatno naglasio:

 
- Ja sam principijelni protivnik svakog uzimanja od nekoga da bi se nekome drugome dalo.  Ali, ako građani budu za to da postoji Staljinova ulica, to će zančiti da se time moramo pozabaviti - rekao je on.

Lokalna filijala partije Komunisti Rusije prikuplja potpise građana Jekaterinbutrga ispod inicijative da Jeljcinova ulica postane Staljinova ulica.

(VIDEO) PUTINOVA NOVOGODIŠNJA ČESTITKA AMERIMA! S-500, Su-57, T-90M, Kindžal, Cirkon... RUSIJA ZA 2020. PRIPREMILA NOVO ORUŽJE!

Jeljcinova ulica se nalazi u samom centru Jekaterinburga. Od 1919-te do 2008-me zvala se - Ulica 9. januara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija