• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.12.2019

19:01

DEMONSTRANTI NISU UPALI U AMERIČKU AMBASADU, naše osoblje je BEZBEDNO, tvrdi Stejt dipartment

Vesti

DEMONSTRANTI NISU UPALI U AMERIČKU AMBASADU, naše osoblje je BEZBEDNO, tvrdi Stejt dipartment

Podeli vest

Svo američko osoblje američke ambasade u Bagdadu je bezbedno i nije bilo proboja u objekat, gde su demonstranti i borci milicije zbog američkih vazdušnih napada na Irak organizovali danas nasilni protest, saopštio je Stejt department

Portparol Stejt departmenta izjavio je da je američki ambasador u Iraku Mat Tuler bio na ranije zakazanom privatnom putovanju više od nedelju dana i dodao da su lažni izveštaji da je bio evakuisan, preneo je Rojters.


Zvaničnik je rekao da se Tuler vraća u ambasadu i da nema planova za evakuaciju zgrade.

Ispred ambasade SAD u Bagdadu izbili su neredi nakon što se hiljade ljudi okupilo u znak protesta zbog američkih vazdušnih napada u kojima je poginulo 25 iračkih šiita.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

Истерајте багру из Ирака, не дајте БАГРИ да вам трује децу и загађује околину...Удрите шејтанске слуге, које су их довеле на ВЛАСТ, и срушиле режим социјалисте Садама Хусеина...!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija