• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.01.2020

11:39

VOJNICI PRIMETILI SLOVA SOS U DUBOKOM SNEGU, a kada su došli OTKRILI ZAPANJUJUĆU PRIČU (VIDEO)

Vesti

VOJNICI PRIMETILI SLOVA SOS U DUBOKOM SNEGU, a kada su došli OTKRILI ZAPANJUJUĆU PRIČU (VIDEO)

Podeli vest

Muškarca koji je tri nedelje proveo u improvizovanom skloništu na Aljasci, pošto mu je izgorela montažna kuća, spasili su vojnici koji su primetili slova "SOS" utisnuta u snegu.

Tajson Stil (30) je bio dobrog zdravlja kada je nađen u četvrtak 32 kilometra od mesta Skventne, saopštili su spasioci.

U požaru koji se dogodio sredinom decembra stradao je Stileov pas i tada je prekinuta sva moguća komunikacija, zbog čega su članovi porodice i prijatelji posle nekoliko nedelja zatražili od vojske da proveri šta se sa njim dešava, prenosi AP.



Posada helikoptera stigla je do domaćinstva oko 11 sati i videla Stilea kako maše rukama u blizini improvizovanog zaklona.

Skventna, koja ima 35 stanovnika, nalazi se 113 kilometara severozapadno do Enkoridža, navećeg grada na Aljasci.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija