• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/index.hr

15.01.2020

10:13

MISTERIOZNA SMRT NESTALOG DEČAKA! Krenuo u školu, a sada su njegovo telo pronašli U DIMNJAKU! (VIDEO)

Vesti

MISTERIOZNA SMRT NESTALOG DEČAKA! Krenuo u školu, a sada su njegovo telo pronašli U DIMNJAKU! (VIDEO)

Podeli vest

Policija iz Ohaja smatra da je mrtav dečak koji je pronađen u dimnjaku zapravo Harli Dili koji je gotovo pre mesec dana nestao na putu do škole

"Ovaj rezultat istrage nije niko priželjkivao, ali... Barem sada porodica zna šta se dogodilo", rekao je juče Robert Hikmen, načelnik policijske stanice Port Klinton.

14-godišnji Harli poslednji je put viđen 20. decembra u Port Klintonu dok je u jutarnjim satima odlazio u školu. Policija je helikopterima, policijskim psima i službenicima na terenu pretražila više od 150 hektara područja, piše CNN.

U ponedeljak su policijski službenici istražili neseljenu vikendicu koja je bila u fazi renoviranja i u njoj pronašli telo dečaka. Nije bilo znakova prisilnog ulaska u kuću.

"Pronašli smo Harlijev kaput i naočare na spratu kuće, pored dimnjaka. Zatim smo uočili njegovo telo koje je bilo zaglavljeno u dimnjaku", kazao je Hikmen.

Obdukcija je izvršena u utorak, a rezultati su pokazali da se verovatno radilo o nesretnom događaju.

"Izgleda da se Harli popeo na krov i ušao u dimnjak. Kada se našao u njemu, jakna i naočale su mu pale na pod, a on se zaglavio“, objasnio je Hickman.

Nije za sada poznato zašto je dečak pokušao da uđe u dimnjak.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija