• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik/Informer.rs

27.01.2020

19:43

SAD POTVRDILE DA JE OBORENI AVION U AVGANISTANU NJIHOV! O tome ko ga je srušio - NI REČI!

Vesti

SAD POTVRDILE DA JE OBORENI AVION U AVGANISTANU NJIHOV! O tome ko ga je srušio - NI REČI!

Podeli vest

Vrhovni oficir američke vojne avijacije Dejvid Goldfejn potvrdio je obaranje američkog aviona tipa Bombardije E-11A u Avganistanu

General nije objasnio uzrok pada, te je rekao da podaci o žrtvama nisu dostupni, navodi Sputnjik Internešnel.

- Izgleda da smo izgubili jedan od naših aviona. Ne znam koja je situacija sa posadom - izjavio je Goldfejn, nekadašnji pilot lovca F-16c oborenog iznad Srbije.

TALIBANI PRIZNALI DA SU OBORILI AMERIČKI AVION: Srušili smo letelicu sa VISOKIM VOJNIM I CIA ZVANIČNICIMA

Talibani su ranije preuzeli odgovornost za obaranje aviona u provinciji Gazni, u centralnom delu Avganistana koji većim delom uglavnom kontrolišu upravo oni.

 

 

Na Internetu je objavljen snimak oborenog aviona koji pokazuje da je avion obeležen oznakama karakterističnim za američku vojsku.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Moca mali

pre 4 godine

Oboren transportno-putnicki avion, nije borbeni, jaka stvar. Sto nisu neki F-16 skinuli ili F-15...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija